Polly po włamie.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
me-mess
Newbie
Newbie

Polly po włamie.

Post autor: me-mess »

A więc po kolei.
Po pierwsze mieszkam i pracuję w uk niby banalne ,ale od razu zaznaczam chociażby dlatego ,że w promieniu 10 mil nie mogłem dostać nowych części.
A więc po kolei
Ktoś przekręcił stacyjkę wraz z kierunkowskazami i wycieraczkami.Stacyjka jest ok tylko ta rurka na której jest zamontowana jest wygięta.Chodzi o tą zewnętrzną.
Kierunkowskazy są natomiast tzw awaryjne powodują włączenie wskaźnika od kierunkowskazów niestety nic nie działa (mały problem)
Wycieraczki nie działają.(wyrwana kostka z mięsem wręcz na szczęście od strony samochodu kostka jest cała i wystarczy zmostkować pierwszy i środkowy pin by działały. Niestety nie wiem czy dobrze robię bo nie chciałbym spalić instalacji)
Jedna cała kostka wisi i na pewno da się dzięki niej włączyć wycieraczki chociaż montowana jest po stronie kierunkowskazów.
Jak włączyć długie światła?
To na teraz tzn dziś i jutro pojutrze jadę na shrot i nie zastanę tam polly to już raczej wiem i z tąd me pytanie od jakich samochodów pasuje włącznik kierunkowskazów itp.Tak by obyło się bez cięcia kabli itp.
Dodam tylko,że polly nie poddała się i została na miejscu.
Awatar użytkownika
me-mess
Newbie
Newbie

Post autor: me-mess »

Nie aktualne.Dziś zabrali polly :( :box:
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”