[quote=""czacha001""]Zdjęcie zrobione przez bleah na Ogólnopolskim[/quote]
to parówa jedna moich zdjęć jeszcze mi nie wysłał :butcher: :butcher:
[quote=""czacha001""]Za rok pudło[/quote]
ta jasne zaraz może polo zlotu :rotfl:
Wczoraj obniżyłem z Lodziem tył. Zeszło 2cm niżej z czego jestem strasznie zadowolony. Najbardziej jednak cieszy mnie, że zostały dołożone odboje (thx kozack) i teraz mam już nadzieję, że przy 3 os , czy 2 i bagażach nie będzie odpierdzielane tarło nadkole-opona. Skok amor zacznie się zmniejszył, coś tam jednak pracuje. Na ten 1cm pracy liczę. Jeździ się lepiej jak na razie.
Dziś idę umyć auto bo wygląda strasznie, a że pogoda sprzyja to może uda się zrobić jakieś zdjęcie.
To auto mnie inspiruje do przerabiania mojego mega dobrze wygląda ta polówka piękna dosłownie powiedz mi tylko czym pomalowałeś te paski na zderzakach pomarańczowe ?? Poznadrawiam
kupie licznik z obrotami ,białe kierunkowskazy , kiere z gt g40 ,pisać z ofertami na priv z góry dziekuje
Polo załapało nowe diwajsy Wygłuszenie maski, listewki w klamkach blingbling :buba: ?
Parę zdjęć z chłopakami na spocie we Wrocku dla odświeżenia tematu. Z nudów pojawiła się szachownica na klapce wlewu i wymieniłem też klamkę pasażera na taką w lepszym stanie
adr0444 najpierw talerzyki obniżające, cięcie to ostatnie co zostaje :butcher: Butthead dzięki za dobre słowo. Kociak to hm :-P impuls pod wpływem :crazy: