Założyłem na te co miałem. Śmigam juz 2 miesiąc i wszystko ok. Jedyne co trzeba było wymienić to odboje. Jak założysz odrazu będzie lepiej wyglądała Twoja 6enka, a za kilka chwil będziesz już myślał o gwincie
No na pewno . Tył 30 min roboty. Z przodem miałem problem bo nie mogłem wykręcić i trzeba było oddać do mechanika. Potem jeszcze ustawianie katów + zbieżność - max 2 dni
[quote="boczekking"]Piotras nie zastanawiaj się tylko zakładaj te sprężyny.Komfortu dużo nie stracisz jeśli będziesz miał ori amorkii.[/quote]
Polać mu Zakładaj springi i fotami się pochwal
[quote="boczekking"]Piotras nie zastanawiaj się tylko zakładaj te sprężyny.Komfortu dużo nie stracisz jeśli będziesz miał ori amorkii.[/quote]
Nie dam rady. Za mało czasu i za dużo do zrobienia. Ważniejsze to wymienić drzwi i błotniki. Ewentualnie naprostować lekko zderzak tylny przy rurze wydechowej.
Co by nie było nudno w moim temacie, trzeba coś napisać
Po zlocie postanowiłem zająć się swoją Poli na poważnie co by przygotować się na przyszły VI Zlot PKP
Chcę aby autko wyglądało zacnie. W tym ccelu chciałbym założyć szeroki zderzak na tył, uporządkować elementy karoserii aby wszystko było ze sobą spasowane na tip-top, a na koniec chcę pomalować caluteńkie.
I teraz pytanie na jaki kolor?
Ale to w osobnym wątku bo nie będziemy tu robić off-topu: http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19200
Chciał nie chciał coś się wydarzy z zawieszeniem w moim autku. uszkodzeniu uległ amor z tyłu (zeszczał się niedobry). W miejsce obecnej serii zawita Supersport -40/-40
Dzięki koledze politykowi i jego sklepowi http://sklep.poli-garage.pl/ będzie w rozsądnej cenie. Jak już znajdzie się na aucie to umieszcze zdjęcia.
[quote="czaja"]Zdjęcia Polówki po całusie z Mercedesem (21.10.2010)[/quote]
oj w tym pierszym poście przewidujesz gorzkiego całusa dla swojej 6n za pare miesięcy
[quote="vwkas18"]oj w tym pierszym poście przewidujesz gorzkiego całusa dla swojej 6n za pare miesięcy [/quote]
Dzięki. Poprawione. Oby się nie spełniło :banghead: :banghead:
[quote="DanielJar"]na rozmiar 14 to słabo ta gleba wygląda [/quote]
dlatego w przyszłym roku będzie 15" z rantem
A, i nie będzie niżej. Cenie sobie komfort i nie lubie odkopywać się na swoim poletku