crazy6n - project: black & black >str.6 UPDATE

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
crazy6n
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: crazy6n »

[quote="DanielJar"][quote="calvados83"]ja dopiero zaczynam swoja przygode i szukam inspiracji[/quote]
hehe to napewno nie znajdziesz jej u crazy6n[/quote]

no wlasnie calvados83, tutaj u mnie nie znajdziesz inspiracji zeby zrobic tak Polowke jak wszyscy inni tutaj w PKP ze wygladaja wszystkie tak samo... smoked front, lampy tylne od 6n2, szerokie zderzaki oryginalne....

przerobilem swoja Polowke na indywidualny wyglad, zeby odrozniala sie od innych Polowek... to byl/jest moj projekt ;)

jeszcze pare zdjec :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
SPRZEDAM zderzak!!! viewtopic.php?f=6&t=44237
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="crazy6n"] wszyscy inni tutaj w PKP ze wygladaja wszystkie tak samo... smoked front, lampy tylne od 6n2, szerokie zderzaki oryginalne....[/quote]

Popłynąłeś trochę... są pewne kanony, które są wyznacznikiem gustownego modzenia, co wcale nie znaczy że nie można zrobić oryginalnie wyglądającego Polo, jednak ta oryginalność nie zawsze idzie w parze ze smakiem i wyczuciem. Imho tego drugiego właśnie u Ciebie zabrakło, przesadzone zderzaki, siatexy, tragiczna dwururka. Ponadto niesmak budzą też detale - chesz siatki, oka? To niech chociaż przód i tył będzie w tym samym kolorze, źle spasowany badlook (nie idzie w parze z linią błotnika z boku). Poprzednie lampy też były dużo lepsze niż "chinole".
Pozdro!

Żeby zburzyć mit o takich samych polówkach postaw obok siebie np 6nkę paroofa i Paffcia, LyszyKa i dzienciola. Takie zestawienia można mnożyć.
Awatar użytkownika
M4Tt
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: M4Tt »

jak dla mnie to ten styl juz dawno dawno temu odszedł , szkoda bo moglo by byc ladne polo :)
[size=12px]viewtopic.php?f=30&t=24078&p=218149#p218149[/url]

Bylo 6n 5d 1,6 GLX --> BMW 318 IS coupe --> 6n 3d 1.3 CL --> 6n2 1.4 16v --> 6n2 GTi :)
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

czepiacie sie :P wazne ze wlascicel zadowolony ;) mnie interesuje ile kosztowaly cie tylne lampki ??
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

crazy6n
Jakbyś siatki ciapnął na czarno, zdjął chrom z grilla i wydech schował, prezentowałoby się to trochę inaczej. Nie obraź się, oryginalność oryginalnością, ale Twoje mody prędzej pasują do jakiejś Tigry niż Polo. A i z szachownicą to według mnie nie jest dobry pomysł... No ale to Twoje auto, tak czy siak zrobsz z nim co zechcesz.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
b
bubel69
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: bubel69 »

Chciałbym się dowiedzieć czym można pomalować te elementy we wnętrzu? np. osłonke zegara

Bo też właśnie myślałem o takim czymś, nawet podobnie ale nie wiem czym to pomalować
Awatar użytkownika
crazy6n
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote="Kuba"]widziałem ją chyba w maju na chociwlu .. :scratch:[/quote]
mozliwe ;) bylem w tym roku raz na chociwlu...

[quote="harnasisko"]mnie interesuje ile kosztowaly cie tylne lampki ??[/quote]
zaplacilem za tylne lampki 50 Euro... z tym ze sa juz przelutowane i nie ma problemow z LEDami ;)

[quote="JuStIcE"]crazy6n
Jakbyś siatki ciapnął na czarno, zdjął chrom z grilla i wydech schował, prezentowałoby się to trochę inaczej. Nie obraź się, oryginalność oryginalnością, ale Twoje mody prędzej pasują do jakiejś Tigry niż Polo. A i z szachownicą to według mnie nie jest dobry pomysł... No ale to Twoje auto, tak czy siak zrobsz z nim co zechcesz.[/quote]
siatki ekstra sa jasne, grill jest chrom, i ma byc szachownica bo projekt nazywa sie Black & White . Podoba mi sie kontrast bialo-czarny...

[quote="bubel69"]Chciałbym się dowiedzieć czym można pomalować te elementy we wnętrzu? np. osłonke zegara[/quote]
pomalowalem to zwyklym lakierem z puszki z BricoMarche... tylko najwazniejsza jest praca wstepna...
b
bubel69
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Praca wstępna tzn?
Awatar użytkownika
crazy6n
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote="bubel69"]Praca wstępna tzn?[/quote]
szlifowanie, dobre czyszczenie elementu...

wzialem sie za szachownice ;) dzisiaj albo jutro obkleje dach...

Obrazek

i tutaj 2 filmiki radia 7 cali...

http://www.youtube.com/watch?v=hvKhBOFlHfo

http://www.youtube.com/watch?v=ZeAbzps02bE

jak bede mial czas... to nagram funkcje tego radia ;)
b
bubel69
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Daje rade to radio? I w jakiej cenie je kupiles?
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Miejsce gdzie robiłeś zdjęcie to gdzieś w Szczecinie ?
Obrazek
Awatar użytkownika
DanielJar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: DanielJar »

jaką masz tą folię na dach ?
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Post autor: michael511 »

crazy6n, ciekawy projekt, przynajmniej coś innego w końcu. Sam zastanawiałem się nad takimi lampami tylnymi jak u Ciebie, ale w końcu wybrałem inne. Nie wszystkim się Twoje auto podoba, ale przecież nie wszystkie Polo muszą mieć lampy od 6N2, dokładkę z GTI itd.

Moim zdaniem mógłbyś wrzucić zegary poliftingowe i wtedy coś z nimi pokombinować, bo te średnio pasują do ładnie zrobionego wnętrza. Poza tym to bardzo fajne auto z niezłym silniczkiem :grin:
Mein 6N GTI
...bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Hmm baze do modów masz ładną ale te zderzaki kompletnie tutaj nie pasuja, nie myślałeś nad szerokimi oryginalnymi ?? o niebo lepiej by sie to wszystko prezentowalo, kolorek masz dobry wiec działaj, chociaż kazdy robi jak uważa wyraziłem tylko swoje zdanie. powodzenia w modach !
j
joe_zavala
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: joe_zavala »

radio jest super-a mozesz pokazać coś więcej na temat radia??jak się chowa wyświetlacz i co ma jeszcze w sobie??
ps-białe obicie super się reprezentuje :-)
VW POLO 9N3
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”