spotrowe zawieszenie do polo 86C2F??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dkw87
Newbie
Newbie

spotrowe zawieszenie do polo 86C2F??

Post autor: dkw87 »

Witam
mam takie pytanko. ponieważ chcę zmienić zawieszenie w swojej polówce na sportowe (tzn Sportowe sprężyny i Sportowe amortyzatory; reszta tzn wachacze, gałki...itd... już wymieniłem) to czy spręzyny od golfa będą pasowały?? mój kumpel ma nówki sztuki sprężyny do sprzedania (bo u siebie miał założyć ale załżył kompletny gwint) i chce mi je sprzedać za połowę ceny... ale on ma golfa III i wg niego one pasują do mojego ale ja nie jestem pewien... dlatego chciałbym się dowiedzieć czy w/w spręzyny będą pasowały do mojej polóweczki kochanej??

z góry dzięki za pomoc
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

z golfa nie podejdzie ;)
Awatar użytkownika
DonRogu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: DonRogu »

nie polecam takich kombinacji....tak btw znam takiego co chciał przyoszczędzić i do Golfa III wrzucił springi do przodu z 86c....no comments
Moderatorzy na tym forum to ludzie z kompleksami, nie ma jak tworzyć sobie wyższą samoocenę klikaniem :D
JEŻELI SZUKASZ GUZA, POWIEDZ MI TO W TWARZ
m
marcin86
Swój
Swój

Post autor: marcin86 »

Nie robi sie nigdy takich podmianek. Sprezyna z golfa jest zaprojektowana do golfa (vento)i tylko tam powinna smiagac. Wytrzymalosc, twardosc itp. Kup komplet GT cupline na alledrogo i bedziesz zadowolony.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

zerknij np na venom24.pl, mapet tuning(chyba tak to się pisze), alledrogo
gt cupline, mts technik, mtx - to z tańszych ale dobrych
Awatar użytkownika
dkw87
Newbie
Newbie

Post autor: dkw87 »

kurcze no szkoda bo właśnie dzisiaj sie dowiedziałem że jest też prawie nowe, kompletne gwintowane zawieszenie właśnie do golfa III i to dość tanio a w zasadzie za grosze :/

i gdyby właśnie pasowało to z chęcią bym je wziął :))

no ale cóż... takie życie... w końcu co jest dedykowane do danego auta to jest i to można by powiedzieć że oryginał... a co oryginał to oryginał :))

wielkie dzięki wszystkim za pomoc

pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”