No nareszcie - myślę, że znalazłem przyczynę! Może komuś się przyda:
Woda leci tędy:
To ma pewnie związek z tą folią pod tapicerką drzwi. Jak sobie z tym poradzić było już opisywane na forum, np.:
viewtopic.php?f=20&t=9755
viewtopic.php?f=13&t=18193
viewtopic.php?f=20&t=7037
viewtopic.php?f=20&t=8776
Edit:
Ok, jednak potrzebuję pomocy :scratch:
(Aha, wybaczcie jakość zdjęć, ale miałem tylko koma przy sobie...)
Więc tak - po zdjęciu boczka pokazała się pianka. Pod nią, widać to w dziurze na klamkę, jest folia:
Na lewo od głośnika widać, że coś cieknie:
Czyli odkręcić ten plastik za głośnikiem i oderwać piankę i zobaczyć co się tam dzieje?
Powiedzcie jeszcze, w trakcie montażu boczka te czarne krążki (takie jak ten, który trzymam w ręce) mają być nasunięte na te guziki w drzwiach i na nie nabić boczek?
Tak wogóle, to z tym przeciekaniem moich drzwi jest jakoś dziwnie, bo dziś cały dzień lało a wody było malutko, natomiast wtedy co zauważyłem tylko trochę pomżyło a wody było mnóstwo :scratch:
Dodam jeszcze, że mam problem z podnoszeniem szyby w tych drzwiach. Jak jest mokro - czyli nie wiem, może jak jakaś uszczelka jest mokra, albo coś - to silniczek (elektryczne szyby) nie daje rady i trzeba ciągnąć szybę ręką. Czasem nawet ręką nie chce iść do góry. A jak opuszczę szybę tak, że już przednia jej część jest pod uszczelką, to potem jak próbuję podnieść to unosi się uszczelka. Czy to może być przyczyna? Co zrobić?
Z góry dzięki za pomoc!!