[6n2] Zmiana czasu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote="Tomek001"]Link coś nie działa. Gdzie dokładnie ukryte są te przyciski? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, choć dziś jak stałem na światłach chciałem pokombinować i właśnie naciskać te "śrubki".

Sam od tygodnia rozpracowywałem gdzie oni do licha zrobili ustawianie zegarka :D

Jeszcze kilka dni i chyba bym zastosował metodę z naklejeniem właściwej :P[/quote]

Pkt 3
Obrazek
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Dzięki, bo ja mam po flamandzku tą książeczkę i nie ogarniam jej ;)
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Acadaptor
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Acadaptor »

Tak czytam i zastanawiam sie czy Tomek001 sobie robi jaja czy jak... Bez urazy chlopaku ale zeby nie wiedziec gdzie te przyciski od ustawienia zegarka to juz chyba lekka przesada. A wiesz gdzie masz ukryty zamek od schowka pasazera?? Logiczne przeciez ze musza byc te przyciski w okolicach zegara :commando:
Moje 6n2]viewtopic.php?f=30&t=10905[/url]
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Nie robiłem sobie jaj - domyślałem się, że one tam są, bo nawet się wyróżniały kolorem, ale nie chciałem klikać nimi bezmyślnie, by czegoś nie poprzestawiać (kiedyś tak poklikałem w jakimś aucie i nie mogłem dojść z tym do ładu, bo poresetowałem wszystko). Wolałem się upewnić. Aż tak źle ze mną nie jest bym ich nie dostrzegał bez instrukcji.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”