zagrac, zagra. w weekend z ciekawosci podlaczylismy taki subwoofer do auta i troche nie dawal rady, jednak tragedii nie ma, ale jesli mialbym to miec na stale w aucie to bym podziekowal... :acute:
dobrym zakupem będzie Hertz ES250, osobiście mam w skrzyni BR i gra bardzo ładnie
lanzar nie jest zły, ale nie najlepszy choć seria max jest jedną z najlepszych jaką wypuścił lanzar.
a co go kwoty to 600 polskich złotówek będzie mało
Ja mam Lanzara max 12 w skrzyni z bass reflexem i muszę powiedzieć że jestem zadowolony. Wzmacniacz Pyle troszkę za słaby ale jak ustabilizuje mi się trochę sytuacja finansowa to zainwestuje w coś lepszego. Wracając do tego lanzara to gra ładnie...może nie gra nie wiadomo jak czysto itp ale bass jest mięciutki solidny nie jak np przy jakiś okrągłych gównach. Najprościej mówiąc napier... aż mi się środkowe lusterko przestawia przy podkręceniu basu na radio hehe Także ja szczerze polecam Lanzarka bo cena do jakości jest adekwatna! Yo
Ma ktoś coś takiego? albo chociaż słyszał? Gra to dobrze? Wiem że są lepsze za tą cene itp ale mu zależy na miejscu w bagażniku a niestety polo 6n2 ma malutki
glosnik w tej cenie w skrzyni nowy to nie wiem czy jakis lepszy dostaniesz ... jest ok ... nad wzmakiem bym sie zastanowil lepiej uzywke lepsza w tej cenie
Witam,
wiec tak mam polo 95r. ladne zadbana jedyna irytujaca mnie rzecza jest muzyka...
mam orginalne glosniki i radio vw beta IV, jak dam glosniej to mi glosniki szmeraja, muzyka mi gra przez transmiter.
pytanie moje jest nastepujace co mam zrobic?
czy jakbym wymienil glosniki te w bokach i przy szybie w sumie 2 duze i 2 male sa to czy to cos da?
czy to wina radia?
poradzcie mi co mam zrobic i tez zeby nie zostawic pol wyplaty w samochodzie
koledzy ale to jest orginalne radio i one nie ma wejscia na plytki...
powiedzcie mi czy jak zmienie radio to czy sytylacja by sie poprawila?
ogladalem glosniki i widac ze sa w dobrym stanie wiec to moze wina radia...
nie wiecie jakie tam mam w tej polowce kostke tak ze jak kupie nowe radio to zeby mi sie zgadzaly wszystkie kable, tak zeby potem nie ucinac i nie lączyc tylko odrazu kupic z gotowymi wejsciami
Podłączone! Dokładnie ten głośnik i dokładnie ten wzmacniacz który podawałem wyżej! Powiem szczerze że myślałem że będzie bez szału ale jest szał i to wielki Gra tak samo jak mój lanzar max12 w skrzyni z bass reflexem!
Także jeśli komuś zależy na dobrym dźwięku i na miejscu w bagażniku to polecam! Ooooj polecam! niedługo może jakiś filmik prezentujący możliwości tego sprzętu