[quote=""Ciapek01""]zamiast tego radzilbym rozgladac sie za lepsza fela plus oponki, ogarnac stabilizatory (ale 22 mm

), nizej polo posadzic bo troche koza..[/quote]
To oczywiscie wciaz w planach do zrealizowania w pierwszej kolejnosci ;] Jedynie co, to mnie $$ trzyma
Poki co, mam tego staba 18mm i dobrze by bylo z przednim wozkiem wyjechac i wstawic caly z GTI nie poobijany, bo aktualnie mam obraz nedzy i rozpaczy w kilku punktach dosc istotnych, przez co wsadzenie staba 22mm moze byc trudne/awykonalne.
Co do felgi, to planuje odnowienie teardropsow, spolerowanie na lustro i dodanie pomaranczowych akcentow (srodek + lezki i rancik dookola, bo trzeba bedzie uzupelnic w nim ubytki, to i sie go malnie, bo w lustro juz sie nie uda go walnac).
MIMy prawdopodobnie pojda w tym roku na zimowki, ale bede szukal stali i MIMy puszcze w swiat za grosze, bo sie do niczego innego nie nadadza pewnie.
Jak ogarne temat z teardropsami, to bede sie wtedy zastanawial co dalej z ewentualnymi pietnastkami

Poki co, musze ogarnac to, co jest, w weekend byc moze powalcze w Kluczach z tuleja wahacza i jak kuzyn bedzie w domu, to podejdziemy do tematu katalizatora, bo jak z wujkiem staba robilem, to nie wycielismy syfa z wydechu.
Swoja droga, jak dobrze pojdzie, to moze cos juz przekombinuje z felami jak znajde chwile (o ile Misiek - z niebieskiej Almery - nie zaciagnie mnie do modzenia w malczanie

).
[quote=""_edi""][quote=""Ciapek01""]2. jedyny sluszny kolor modzenia na dachu przy ciemnym kolorze to tylko bialy[/quote]
Bullshit. Ja bym ten kolor "dachowy" raczej uzależnił od koncepcji auta i koloru dodatków.
[/quote]
Ja jak najbardziej uzalezniam kolor dodatkow od koncepcji czarno-pomaranczowej, ktora mi sie w zimie pojawila i juz zostala (jak mnie juz w korkach zaczepiaja, ze mnie po feldze kojarza...

). Stad tez dodatki beda pomaranczowe. Dach, to luzna koncepcja do przemyslenia i jak juz wymysle cos naprawde fajnego, to wtedy to zrobie - poki co, nie spieszy mi sie z tym - ma byc zajebiaszczo, albo wcale

Tak samo tez mysle o robieniu wnetrza w przyszlosci - bedzie w tej samej kolorystyce co zewnetrzne bajery dla maksymalnej spojnosci
BTW, dziewczyna dostala od swojego bylego ucznia taka pieczatke:

Nabilem to sobie na probe na boczkach drzwi w miejscu, gdzie zaslania deska. Widac to pod swiatlo calkiem fajnie. Jak sie nie bedzie scieralo po wyschnieciu do konca, to chya walne w kilku miejscach jeszcze na faze takie 'akcenty'