folia rolka tu w niemczech gorsze kosztuje a ze firme tu ma ojciec budowlana, to ja mam free, obkleic autko dobrze to jest 5 minut roboty a klapa w polowie zlozona to sprejem elegancko psika
No witam was polo juz w ud poniedzialek czas zaczac rejstorwac, no i na dniach bd robil smoked fron, i listwy aut. , no i teraz mam problem bo nie moge w klapie sruby od rejstracji wykrecic, a 2 mi w polowie strzelila ;/
a wieczorkiem dam foty
Listwy kolego szanowny musisz podgrzać, najlepiej opalarką, ja użyłem grzejnika elektrycznego, ładnie schodzi bo klej nie trzyma za dobrze przy wysokiej temperaturze. A do usunięcia kleju polecam benzynę ekstrakcyjną
jak usuniesz listwy i zaliczysz kilka zatłoczonych parkingów to dopiero zrozumiesz po co one w ogóle są, bez listew polo się jakby robi wizualnie wyższe i przypomina trochę matiza.
Ale ja ci radzę, rób jak uważasz.
Nie no mam już kilka wgnieceń i bez listew byłoby jeszcze gorzej niż jest a przynajmniej to maskują,
prywatna sprawa czy masz czy nie masz tych listew, kwestia gustu, ja uważam że jednak usunięcie jest niepraktyczne.