[quote=""miki96""]ja tylko chcę wiedzieć co będzie pasowało, a co nie![/quote]
No to właśnie Ci piszemy, co pasuje a co nie.
Hella Black Magic to coś na kształt i wygląd jak te: http://moto.allegro.pl/item1056198302_l ... _w_wa.html
miki96, chcesz agrotuningu - kup te lampy. Gorszy shit ciezko znalezc. Jesli chcesz za wszelka cene miec nifabryczna lampe, to wszystko, ale nie lexus look.
tez przechodzilem niestety przez lexusy hehe cos mnie pokusilo, lampka moze i troszke ladna ale po pierwsze paruje, po drugie srodek sie luszczyl a po trzecie jakos wykonania tez bardzo kiepska, ja polecam oryginalna helle, masz pewnosc ze lampka w spokoju dorzyje lat starosci
[quote=""miki96""][quote=""Toto""]Olo
-wydech sportowy
-niezłe car-audio
-tapicerka zmieniona
-wgl. w środku pozmieniane
-tarcze zegarów
-gałka zmiany biegów
-mieszki
-brewki
-wygładzona tylna klapa
-kierunki
-przyciemnione szyby
-xenony
- i wieeelee innych, których nie chce mi się wymieniać!
[/quote][/quote]
poradziłeś sobie z takimi rzeczami to z przeróbką lamp poradzisz sobie jedną ręką. daj zdjęcia bo dużo ludzi nie może się doczekac.
zdjęcia będą :oki: tylko, że bliżej wakacji, bo jeszcze ją muszę pokończyć; tylną klapę pomalować, resztę szyb przyciemnić, i takie inne drobne rzeczy... no i właśnie lampy jakieś muszę zamówić, chyba się zdecyduje na jakieś Hella Black, i nie wiem, czy ich nie okleić jakąś folią, bo jak cofałem, na starych oklejanych lampach to zaryłem lampą w słup; i normalnie to ten plastik by się rozsypał, a tak to tylko pęk w jednym miejscu...posklejałem i jeździ już z 2 miechy, ale widzę, że pęknięcie daje się we znaki.
Więc byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście podesłali mi linki z jakimiś konkretnymi lampami na allegro -oczywiście NIE żadne lexusy! Tylko coś w stylu Hella Black / Czerwone z 6n2. I oczywiście, żeby cena też nie była z kosmosu :jester:
Sorki ale więcej nie chciało mi się szukać, dwie pierwsze aukcje to lampy z ang. Kiedyś widziałem aukcję za 160-180 (nie pamiętam dokładnie) za 2 nowe sztuki, miałem je kupić i wrzucić do mojej polówki ale nie wyszło :/
"Sake wa honshin o arawasu - Pijani ludzie ujawniają swą prawdziwą naturę"
"Czy prawdą o nas jest to co myślą o nas inni, czy też to jak myślimy o sobie my sami."
Sorki ale więcej nie chciało mi się szukać, dwie pierwsze aukcje to lampy z ang. Kiedyś widziałem aukcję za 160-180 (nie pamiętam dokładnie) za 2 nowe sztuki, miałem je kupić i wrzucić do mojej polówki ale nie wyszło :/[/quote]
WIELKIE dzięki :!:
Jednak mnie przekonaliście do tych z 6n2 i na dniach będę zamawiał, ale też będę chciał jest okleić jakąś lekko czarną folią.