jedno tylne koło bardziej wystaje

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
TRATATOW
Mały interesant
Mały interesant

jedno tylne koło bardziej wystaje

Post autor: TRATATOW »

witam. szukalem na forum odpowiedzi / podpowiedzi na ten problem ale znalazlem tylko na temat przedniego. problem mam taki ze po zmianie sprezyn na ori amorkach na 60/40 i zalozeniu stalowek poszerzonych ze prawe tyle kolo bardziej wystaje o okolo 1/1,5 cm. sciagnalem kola i zmierzylem czy przypadkiem szerokosc felgi sie nie rozni. okazalo sie ze nie.nad bebnem na sznurku zawiesilem srubke dociskajac do blotnika i okazalo sie ze jest roznica miedzy odleglosci bebna od blotnika. nie wiem czy tak bylo wczesniej. nie zauwazylem. samochod mam od 3 lat i nie wiem czy nie byl prany. jestem umowiony za zbierznosc na dniach mysliscie ze cos mi to podpowie?
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Jak dostal w bok, to mogla sie belka przesunac. Po zbieznosci bedzie wiecej wiadomo.
Awatar użytkownika
TRATATOW
Mały interesant
Mały interesant

dzieki Kubrick. mam nadzieje bo nie wiem jak to ugryzc
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

Witam kiedyś posiadałem 6n i też jedne koło wystawało bardziej i wcale walony nie był nic a nic

:) po oględzinach na diagnostyce powiedzieli ze to przez zawiedzenie jeden amor był słaby i

siedziała z jednej strony niżej praktycznie nie zaóważalnie

Amory po jakimś tam czasie wymieniłem i było git potem do żyda :cool:

Nic nie widać zwe było kiedyś bum bum :banghead: :?:
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
Awatar użytkownika
TRATATOW
Mały interesant
Mały interesant

Czołg GT bylem na przegladzie w czzerwcu i stan amorkow byl okolo 70% wiec to chyba odpada. kurcze przygladalem sie ale nie widze sladow walniecia czy przykrzywienia belki.znajomy lakiernik mowi mi ze moglbyc blotnik wymieniany i przez to ze byl nie oryginalny i nie dokladnie spasowany i to dlatego.kolo srody jade na zbierznosc wiec moze sie cos wyjasni
ODPOWIEDZ

Wróć do „felgi i opony”