Na zdjęciach wygląda ok, ale to za mało . Cena podejrzanie niska - z doświadczenia wiem, że zdradza poniekąd powypadkową przeszłość auta. Sam szukam 6N2 dla żony już prawie pół roku i jak dotąd nie znalazłem nic interesującego - co więcej trafiałem często na totalne złomy mimo że z ogłoszenia wynikało całkiem coś innego

Radzę jechać osobiście i obejrzeć dokładnie. Polecam też wizytę w najbliższym ASO VW, za 350zł można zrobić przegląd przedzakupowy czyli pomiar powłoki lakieru, diagnoza VAG, ogólna ocena stanu technicznego).
Chyba, że sam posiadasz miernik gr. lakieru i laptopa z interfejsem, wtedy ww czynności możesz zrobić samemu.
Dodatkowo przy TDI obowiązkowo trzeba zrobić logi statyczne i dynamiczne to da ci mniej więcej obraz tego w jakim stanie jest turbina etc.
Bez laptopa można jeszcze zrobić diagnoze klimatronica - przycisk ob.zamk + ECON przez 3sek i w tym samym czasie przekręcić kluczyk na pozycję zapłonu i puścić oba przyciski. Na panelu klimatronic zapalą się wszystkie ikony i dokona się samodiagnoza, po czym wywali (lub nie) kody błędów oraz ich ilość.
Jest to wersja Highline więc wyposażenie ma już prawie kompletne.
Czujnik deszczu tutaj nie występuje, sprzedawca błędnie podał podczas wystawiania ogłoszenia.