dawno nic nie pisałem więc 22 czerwca we wtorek ok godz 20 źle stanąłem i skręciłem kostkę, na prześwietleniu wyszło że jest lekko pęknięta, czyli jestem udupiony do 7 lipcem Z GIPSEM NA NODZE( GIPS DO KOLANA).
Ale nie ma tego złego co by na dobre wyszło, bo w końcu mam dużo wolnego czasu żeby, kończyć wnętrze autka:
- zostały mi fotele przednie do obszycie, wraz z zagłówkami
- słupki wewnątrz auta okleić czarnym welurem
- i podsufitka na czarno
zobaczymy jak pójdą prace, będę umieszczał fotki z kolejnych etapów prac
Dziś wziąłem się za słupki wewnątrz auta, zamiast oklejania czarnym welurem pomalowałem na czarno, łatwiej utrzymać w czystości bo tylko przetrze się szmatką i gotowe, foty robione tel więc jakość taka sobie.
-to białe na szybie to bristol (żeby nie nagrzewało się auto wewnątrz )
Powoli do przodu.....w zeszłym tygodniu doszło kilka naklejek i folia do zrobienia szachownicy na tylnej klapie.....a także skończyłem obszywać przednie fotele (miałem skręconą kostkę i gips do kolana, więc miałem dużo czasu na szycie )
kolejna porcja fotek:
naklejki:
szachownica:
fotele: obszyte czarną eko skórą-skajem, czarnym welurem i prawdziwą czerwoną skórą (górna część foteli), tydzień czasu zajęło mi obszywanie, ale dałem radę
jeszcze tylko obszyć dwa zagłówki i zmienić podsufitkę na czarną i wnętrze skończone całe :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Tak myślałem jeszcze nad szachownicą na dachu, ale czerwoną. Z czarnym fajnie by wyglądało, pasowałoby do felg wnętrza i szachownicy na tylnej klapie, co wy na to????????????????????????
Czas na kolejne zmiany z czerwonego na pomarańcz prawdopodobnie zmienione zostaną felgi na ETA BETA 7J 15-CALI ET41
znaczek wewnątrz został już pomalowany na pomarańczowy, teraz muszę zakupić kierunki pomarańczowe no i opony i dystanse.
felgi które obecnie posiadam na aucie może wystawię do sprzedaży, jeszcze sam nie wiem.
fotki:
....co do felg to trzy dni zajęło mi wyczyszczenie i pomalowanie (jak je kupiłem to były całe czarne i zaniedbane bo używane tylko w zimę więc troszkę uszkodzone przez sól) najpierw pomalowałem rant na pomarańczowo a potem troszkę nerwów przy zaklejaniu rantów i malowaniu wnętrza na czarno, ale dałem radę
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, 20:45 przez niuniek84, łącznie zmieniany 1 raz.
Larson też tak uważam że pomarańczowy kolor to idealny do zielonego, poczekamy na efekt końcowy jak już dojdą kierunki i oponki, na razie kasy brak i trzeba na wczasy odkładać hehehehe