Piszesz o żółtych blachach. Czy zamierzasz coś w nim modyfikować? Gdzieś słyszałem, że jak już są żółte blachy to niezły cyrk jest i na każdą zmianę trzeba mieć zgodę.
mowa na razie o czarnych:P
ale i tak dzięki za informacje, a powiem szczerze, że jak mnie kiedy kasa przyciśnie to jak gdzieś sprzedam to tylko do niemiec czyli wróci do siebie, a ja na tym na pewno lepiej zarobie niźli w Polsce odzyskam (bo zarobku nie będzie). Taka jest smutna prawda o Polsce!
Ponadto:
Ford Fiesta mk3 `95 1.1i/50KM
Citroen Xsara I `98 1.9D/68KM
Chłopaki pytanie za 100 ptk!
Ciężko pali teraz w okresie zimowym auto, moim zdaniem paliwo nie dochodzi, obwinić wężyki czy pompkę?
Jak ewentualnie sprawdzić tę pompkę? Podpiąć ją na lewo?
Ponadto:
[quote=""NeVWille""]a akumulator dobry ??:D[/quote]
nie jest cudem, lecz czy to na kablach od 40 ton (czyt. od tira) czy to na kablach od fordzika w którym akumulator jest od dobrego diesla (70Ah, 600AN) to i tak średnio to pomaga. Ma wtedy dłużej siłę kręcić, bo ciepłe dni nie ma z nią problemu...tylko długo strasznie trzeba ją męczyć teraz by odpaliła, poza granice akumulatora...a to paliwa będzie brak, dlatego pytam, czy może mi kto jaką radę da...
Ponadto:
No więc tak, auto zmarniało ciut przez zimę - niestety stało pod chmurką. Doszedłem do wniosku, że nie ma co niszczyć czegoś tak ładnego i postanowiłem w tym ciepłym okresie sprzedać je. Po zimie pojawiła się mała dziurka w wydechu koło bloku silnika, hamulce z przodu ciut blokowały...przykro mi było patrzeć jak auto marnieje, a ja nawet nie mam gdzie go schować. Sprzedane zostało tak jak chciałem - pojechało w ręce prawnika do Berlina. Pan był bardzo uprzejmy - porozmawialiśmy sobie po niemiecku i wymieniłem mu ciut Euro - jemu pomogłem i sam ciut zarobiłem. Jak na złość okazało się parę dni później, że już mam garaż, ale cóż, musztarda po obiedzie.
Cieszę się, że mogłem dać tej polówce dalej żyć!
Ponadto: