[Pomorskie] Blacharnia - lakiernia

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

[Pomorskie] Blacharnia - lakiernia

Post autor: Mlody »

Szukam warsztatu, który dobrze mi autko zrobi

W sumie u mnie to kosmetyka, lekko maskę klepnąć (mały rant się zrobił, na fotce zaznaczony), prawy błotnik tez lekko naprostować, polakierować te dwa elementy metalikiem, możliwe że czołówkę delikatnie naprostować bo coś lampy krzywo są, zderzak polakierować i założyć.
Szukam warsztatu gdzie mi zrobią tak jak miałem przed stukupuku, czyli żeby były równe szpary (teraz każda szpara inna) i żeby lakier był dobrze dobrany. Nie szukam ani tanio, ani drogo :) W normalnej cenie :) Na czasie, gwarancji czy też fakturach w ogóle mi nie zależy ;)
Albo jest ktoś w stanie określić ile pi razy oko może wyjść naprawa? Części wszystkie są.
A uszkodzenia jak na zdjęciu:

http://img202.imageshack.us/f/img0498xv.jpg/

Lampa i kierunki juz sa zamontowane (na foto lewy kierun jest mocno krzywy, po wymianie jest rowno z lampa)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Spróbuj u tego Pana
http://www.naprawa.gd.pl/
Naprawiał moje polo 2 razy i dość solidna robota jeżdżę 2 lata i żadnych wyprysków rudego czy odprysków lakieru nie ma, tak samo naprawiał mojego ojca poprzednie auto jak miało parę dzwonów(za każdym razem z oc winowajcy, także cen Ci nie podam) i za każdym razem nie było się do czego doczepić
A jak chciałbyś pokombinować to zapraszam do:
http://www.pmcentrum.pl/
Goście są do dogadania się u mojej dziewczyny też taką kosmetyczną robotę w corsie b robili jak miała delikatną stłuczkę i idzie się dogadać ;)
Jeszcze miałem do czynienia z tym warsztatem:
http://gdansk.autoteam.pl/katalog/diagn ... 27901.html

Wymieniali mi błotnik, czysta przekładka bo kupiłem element cały kompletny w kolorze także o tym jak lakierują nic więcej Ci nie powiem ale wydaje się że też jest ok
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Dzieki za odpowiedz.
Dzisiaj wstawilem do goscia na wiosce pod Skarszewami.
Generalnie prawie 2 razy taniej zrobi niz w miescie jak pytalem :D
Za klepanie mnie nie liczy, tylko za lakierke. Bierze 3 stowy za maske, 2 stowy za kazdy pozostaly element.
Co do jakosci wykonania - to sie okaze w niedziele jak auto odbiore :)

W PM Centrum robilem sluzbowke po lekkim strzale, generalnie nie bylo zle, tylko troche zle maske spasowali i pozniej do nich wracalem bo nieodpowietrzyli ukladu chlodniczego.

Jeszcze w Miszewku (pod Chwaszczynem) zastanawialem sie czy nie robic, tam kuzynowi robili auto i dobrze zrobili. Mi za Astre malo krzykneli za zrobienie, ale pan z pod Skarszew wygral cena :D
Awatar użytkownika
Jak87
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Jak87 »

Jak już będziesz miał zrobione opisz tutaj co i jak ;)
Jak wyszło na samym końcu z ceną no i jak wykonanie, przyda się innym :grin: m.in mi :P
.,; Polo 86c 1,3NZ rocznik 88\' ;,.
viewtopic.php?f=56&t=30903
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Wczoraj odebralem od goscia autko. Jestem bardzo zadowolony. Cena tak jak sie umawialismy czyli 700 zl.
A zrobil:
Klepanie i lakierowanie maski,
Klepanie i lakierowanie blotnika,
Lakierowanie zderzaka,
Wyklepanie wzmocnienia czolowego
Ma sasiada ktory spawa plastiki wiec w cenie mialem jeszcze zrobione uchwyty halogenow (co mialem wczesniej polamane i o tym nawet mu nie mowilem), jeden uchwyt lampy, zaczep zderzaka i zaczep grilla.
Plus oczywiscie demontaz i montaz wszytkiego.
Cena rewelacja, lakier bardzo ladnie dobrany, przod mam prosciutki, duzo lepiej niz bylo przed puknieciem jedynie zderzak z prawego boku jest jakby troche nizej, ale nie mozna miec wszystkiego, naprawde kawal dobrej roboty.
Juz mu powiedzialem ze na jesien wpadam do niego honda mamy zaprawki porobic. Bierze 40 zl od sztuki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Szukam usług”