Witam.Mój problem polega na tym że gdy jade na wstecznym coś mi sie trzęsie i dzwoni w tylnym lewym kole,A drugi problem polega na tym ze przy skręcaniu w lewo czy w prawo coś trzeszczy i to nie jest przegub.
Sprawdź sobie kolego łożyska macphersona z lewej i prawej strony jeżeli chodzi o przód. Ostatnio też mam taki problem ale mój mechanik udał się na urlop i czekam na jego powrót to wymienię. Pzdr
Trzesie i dzwoni? Tez to mialem, przyczyny szukalem chyba z dwa miesiace ;P obadalem cale auto i w koncu okazalo sie ze zderzak bije o karoserie z duza czestotliwoscia i stad ten dzwiek sprawdz moze u Ciebie to samo
Witam ponownie rozwikłałem moją zagadkę z waleniem w tylnym kole a mianowice to tłumik walił o blache.Mam teraz nowy problem ,od jakiegoś czasu zauważyłem że na + od akumulatora zbiera sie na całej klamrze jakiś dziwny osad jakby kwas z akumulatora ale sprawdzałem i akumulator jest szczelny.Co to moze być?? MINUS akumulatora jest czysty.
[quote=""Eddie""]A czy ta ośniedziała klema moze powodować rozładowanie akumulatora lub że akumulator żle łączy.?? I ile taka maść kosztuje orientacyjnie??[/quote]
Rozładowanie to raczej nie,ale może żle przewodzć taka klema zaśniedziała.
Niestety nie pomogę w wycenie pasty.
Pzdr.
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
[quote=""Eddie""]A czy ta ośniedziała klema moze powodować rozładowanie akumulatora lub że akumulator żle łączy.??[/quote] Jeżeli źle łączy to na mój chłopski rozum nie będzie aku się dostatecznie ładowało.Wazelina techniczna w spraju max 10zł
Sprzedam sterownik do polo 1.3AAV cena 50ziko + wysyłka