PRzednie światła, mały problem

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

P
Preacher
Raczkujący
Raczkujący

PRzednie światła, mały problem

Post autor: Preacher »

Pytanie, jakich było dużo na forum, ale ciut odmienne, z racji konieczności wymiany przednich świateł (świecą tylko na 5 metrów, pomimo regulacji) jestem przed dylematem zakupu kloszy i pytanie czy lepiej kupić zamienniki oryginałów, czy też chińskie tunningi. Nie zależy mi na modelach itp. tylko na jakość a raczej długości oświetlanej drogi.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Ani chińszczyzna, ani zamienniki. Kup ori lampki w dobrym stanie. No chyba że inwestujesz juz w cos lepszego.
P
Preacher
Raczkujący
Raczkujący

nie chce używek brać, z racji, że mogę mieć powtórkę z rozrywki, wole kupić nowe i mieć na lata niż coś co ma mi rok posłużyć
Awatar użytkownika
arturwyrwich
Początkujący
Początkujący

Post autor: arturwyrwich »

Nowe orginalne hella chyba beda drogie mozna kupic zaminniki firmy DEPO za sztuke bodajze 120zl czy cos okolo, a poza tym na allegro nie moge znalesc nawet takich nowych ori hella.
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

a tak jeszcze w temacie to co jest z obecnymi, że świecą tylko na 5m? lustro zdrapane, uchwyty odbłyśnika pourywane czy co? bo nie rozumie jak się nie da wyregulować, rozklej ją i zobacz co tam jest nie tak, jeżeli lustro to można je zregenerować w firmie zajmującej się tego typu rzeczami, jeżeli co innego to się pomyśli :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

sprawdź stan w jakim są lampy, one nie swiecą kiepsko bez powodów, drugie sprawdź napięcie nie żarówkach, bo tutaj prawdopodobnie jest problem.
P
Preacher
Raczkujący
Raczkujący

Juz wszystko jasne, przy użyciu śrubokręta i młotka oraz żarówek niemieckich H4 wszystko świeci elegancko, po prostu urwane były podnośniki do świateł :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”