Niebieski czujnik!!! Prosze o szybka odpowiedz

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

J
Jarekk1813
Raczkujący
Raczkujący

Niebieski czujnik!!! Prosze o szybka odpowiedz

Post autor: Jarekk1813 »

czy jest roznica jezeli stary czujnik ktory wyciagnalem jest wklesly a ten drugi ktory chce wlozyc jest wypukly?? Chce sie dowiedziec czy to czyms grozi jak zaloze ten wypukly.

-- Nie Lis 16, 2008 1:51 pm --

dodam ze teraz zalozylem ten wypukly i na benzynie mi chodzi a jak przelacze na gaz to tylko do 2000obrotow mi sie wkreca i to z bardzo duzym oporem. Nie wiem czy to wina tego czujnika czy cos innego sie zepsulo w tym czasie...
Awatar użytkownika
BALON
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: BALON »

[quote="Jarekk1813"]czy jest roznica jezeli stary czujnik ktory wyciagnalem jest wklesly a ten drugi ktory chce wlozyc jest wypukly??[/quote]
niema różnicy byle kolor pasował :mrgreen:
[quote="Jarekk1813"]na benzynie mi chodzi a jak przelacze na gaz to tylko do 2000obrotow mi sie wkreca[/quote]
jeśli na benzynie idzie ogień na dachu :P to znaczy że niebieski czujnik działa i coś w samym gazie sie popsuło :wsciekly:
może trzeba jakomś regulacje przeprowadzić :hmm:
Było 86c coupe 1985r <!-- s]
J
Jarekk1813
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Jarekk1813 »

Powiem tak ciesze sie ze chodzi mi na benzynie bo wczesniej mi nie chcial na benzynie jezdzic czasem sie przytykal i zdychal a teraz smiga jak noweczka jak by wczesniej nic sie nie stalo a jak gaz nie dziala nie bd rozpaczal bo przez ten gaz to tylko klopoty. Jak jeszcze na gazie jezdzilem to jak mi sie silnik rozgrzewal to obroty mialem rzedu 2000-3000 a teraz nic takiego nie ma i poloweczka lepiej jedzie jak dostala jakiegos kopa .
Dzieki za odpowiedz
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”