Dawno nie było aktualizacji więc teraz hurtowo :mrgreen:
28.11.2009 podczas mycia u kumpla :-D

Zimowo z śp. Ibizą sąsiada
Potem zaczęło się coś dziać:
Na początek mała przygoda z kolegą podczas której straciłem kawałek zderzaka (dobrze, że tylko

)

dokładnego zdjęcia niestety nie mam ale widać tutaj co nieco
Nowe audio:
Radio Pionner

Elipsy Magnata w półke

Panele drzwiowe w nich seryjne głośniki z Ibizy i również seria syczki w podszybiu

Zegary z obrotkiem

Na wiosnę była mała przymiarka alu 15" Fondmetala, ale niestety nie podpasowały

Z felunkiem trzeba było coś zrobić więc zaopatrzyłem się w niezbędne materiały i zaczęło się

Efekt był taki:

Przy okazji prysnąłem gril

Na zdjęciu widać dodatkowo trochę Ameryki w Polo czyli postojówki w kierunkach :mrgreen:
Na wlewie wcześniej była szachownica, ale z racji na moje niezbyt dokładne wykonanie zastąpiło ją coś takiego :-P :-P

pewnie pomyślicie, że naklejka mało adekwatna, ale czasem przy dużym obciążeniu tyłu na prawdę trze
Oczywiście ramki mojego regionalnego klubu znalazły się na samochodzie

No i tak wygląda efekt końcowy

(sesja z dnia dzisiejszego)

Jak widać na zdjęciach po ok 4 miesiącach przegląd zmobilizował mnie do zmiany zderzaka i przy okazji przetłoczenie poszło w kolor paska na felgach.
To byłoby na tyle. Jeżeli chodzi o plany na przyszłość to chciałbym dokończyć środek (głównie panele) i jeżeli wybiorę się na majówkę Polo to będzie smoked front. Nic więcej nie planuję ze względu na to, że prawdopodobnie samochód idzie na sell i jak dobrze pójdzie to po wakacjach będzie MK2 Fire and Ice

:D:D