[Classic] Emblemat (znaczek) tylna klapa

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

o
osom
Newbie
Newbie

[Classic] Emblemat (znaczek) tylna klapa

Post autor: osom »

Witam

Mam do wszystkich życzliwych takie pytanie. Otóż chciałbym zakupić emblemat VW do tylnej klapy VW Polo Classic, 5-cio drzwiowy sedan, rocznik 1997. Tego emblematu (znaczka) nie miałem już od momentu kupna samochodu i proszę, napiszcie, jaki emblemat tam był: z mocowaniem na 3 zaciski, z mocowaniem na 2 zaciski pośrodku znaczka, czy może bez mocowania - obsadzany na kleju?? Zamiast znaczka mam czarny okrągły plastik, raczej przyklejony, którego nie chcę odrywać do momentu kupna nowego znaczka.

Bardzo proszę o pomoc i odpowiedź na pytanie

Pozdro dla wszystkich

Krzysiek
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Jeżeli mamy taką samą klapę to ten czarny plastik wciśnięty jest na 2 plastikowe bolce w karoserię. Być może jest też podklejony jakąś taśmą dwustronną. Osobiście to wyrwałem i mam cynkowane. Dałbym Ci ten znaczek ale nie wiem gdzie się teraz wala.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
o
osom
Newbie
Newbie

Post autor: osom »

[quote=""Artpolo""]Jeżeli mamy taką samą klapę to ten czarny plastik wciśnięty jest na 2 plastikowe bolce w karoserię. Być może jest też podklejony jakąś taśmą dwustronną. Osobiście to wyrwałem i mam cynkowane. Dałbym Ci ten znaczek ale nie wiem gdzie się teraz wala.[/quote]
Aha, czyli 2 bolce a nie 3 zaciski. Dzięki wielkie za odpowiedź. :good:

Artpolo, a tak odbiegając od tematu postu: skoro masz Classic'a to może orientujesz się gdzie mógłbym kupić oba zewnętrzne lusterka do VW Polo Classic z 1997 roku z ręcznym sterowaniem, najlepiej w czerwonym kolorze? Wiem, że kupić można wszędzie, ale szukam używanych z pewnej ręki i w dobrym stanie, i co najważniejsze - w rozsądnej cenie. Może mógłbyś kogoś polecić??
c
cfk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cfk »

ja mam prawe w kolorze zielonej butelki z wkładem.
odezwij się jak Cie interesuje.
Bo czerwone jest szybsze

cFk
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

Witam, jak jest mocowany emblemat w klapie polo 6n po małym lificie? Na klej czy na wcisk?
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”