Dobór tylnych lamp. Czy będą pasować?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: miki96 »

[quote=""Toto""]Olo normalnie na detektywa się nadajesz, no ale rzeczywiście bardzo prawdopodobne jest...
[quote=""Olo""]Więc podejrzewam, że kolega dużo szumu tylko robi a decyzję i tak podejmą rodzice...[/quote]albo te wszystkie pomysły pozostaną w sferze marzeń, no ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :)[/quote]

nie chcę być niemiły, ale mam Ci pokazać tą 'sferę marzeń'?!

a bys wiedział, że kiedyś tą Polę opisze i dam fotki!bo pewnie na sam opis mi nikt nie uwierzy, ale gdyby nie ja to mama dalej by jeździła seryjna Polo, a tak to jest:
-wydech sportowy
-niezłe car-audio
-tapicerka zmieniona
-wgl. w środku pozmieniane
-tarcze zegarów
-gałka zmiany biegów
-mieszki
-brewki
-wygładzona tylna klapa
-kierunki
-przyciemnione szyby
-xenony
- i wieeelee innych, których nie chce mi się wymieniać!

ale wg. Ciebie to są puste słowa pochodzące ze sfery marzeń... :(

i na drugi raz bądźcie bardziej wyrozumiali, bo takim gadaniem można kogoś naprawdę urazić!
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

[quote=""miki96""][quote=""Toto""]Olo normalnie na detektywa się nadajesz, no ale rzeczywiście bardzo prawdopodobne jest...
[quote=""Olo""]Więc podejrzewam, że kolega dużo szumu tylko robi a decyzję i tak podejmą rodzice...[/quote]albo te wszystkie pomysły pozostaną w sferze marzeń, no ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie :)[/quote]

nie chcę być niemiły, ale mam Ci pokazać tą 'sferę marzeń'?!

a bys wiedział, że kiedyś tą Polę opisze i dam fotki!bo pewnie na sam opis mi nikt nie uwierzy, ale gdyby nie ja to mama dalej by jeździła seryjna Polo, a tak to jest:
-wydech sportowy
-niezłe car-audio
-tapicerka zmieniona
-wgl. w środku pozmieniane
-tarcze zegarów
-gałka zmiany biegów
-mieszki
-brewki
-wygładzona tylna klapa
-kierunki
-przyciemnione szyby
-xenony
- i wieeelee innych, których nie chce mi się wymieniać!

ale wg. Ciebie to są puste słowa pochodzące ze sfery marzeń... :(

i na drugi raz bądźcie bardziej wyrozumiali, bo takim gadaniem można kogoś naprawdę urazić![/quote]
czytaj ze zrozumieniem..."albo" nie znaczy na pewno, czyli tak jak napisałem nie koniecznie pozostaną w sferze marzeń, poza tym w każdej chwili możesz założyć temat i pochwalić się Polo, tyle z offtopa, propozycję odnośnie lamp masz, zdjęcia masz, możesz jeszcze przeglądnąć projekty aut, jest kilka czerwonych Polówek gdzie możesz podejrzeć tylne światła...geylooki, które Ty zaproponowałeś nie mają nic wspólnego z tuningiem, poza tym ten "tuning" co w swoim poście opisałeś (przeprowadzone zmiany w Polo) to bardziej styling, a nie tuning, więc zmiana tylnych lamp na jakieś dymione czy ori z nowszego modelu jak najbardziej zaliczają się do "stylingu"...i bez spiny...
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

więc tak: przepraszam za to, ale już mnie poniosło, :angry2: bo wszyscy se myślą, że dziecko nic nie może/nic nie potrafi :banghead: , a byś wiedział, że założę temat i pochwalę się :crazy: ale to już w wakacje, gdyż jeszcze mam w nim trochę poprawek wykonać, dzięki za info bo nawet nie wiedziałem, że tuning i styling to 2 różne rzeczy (w końcu od tego jest forum, żeby się dowiadywać). Co do lamp; więc jakie lampy się zaliczają do tuningu?, a nawet nie mów mi o czarnych/dymionych bo właśnie te co były ori okleiłem folią czarną i takowe posiadam. Nie pamiętam czy o tym wspominałem, ale kupiłem zielone lampy(dlatego, że były tanie;p) i przy montowaniu jedna śruba mocująca mi się oderwała :rotfl: i co teraz poradzicie? da się to czymś skleić? jakimś klejem typu: Distal? a i jeszcze wspomnę, że to śruba mi wleciała gdzieś w aucie i teraz nawet sie jej wydobyć nie da:( więc poradźcie jakieś światełka....
Awatar użytkownika
Kamil K
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: Kamil K »

Wg mnie motipowanie lub follia to zawsze nie da takiego efektu jak originalnie dymiona lampa. Jeśli chcesz zobaczyc Polo z różnymi lampami to zapraszam do tego tematu:

viewtopic.php?f=29&t=16018
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

a co myślicie o takim czymś: http://www.allegro.pl/item1050366442.html :?:
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

wszyscy ci pisza ze nie tedy droga, a ty swoje, jak ci sie podobaja to kup a nie zawracasz gitare
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""miki96""]a co myślicie o takim czymś: http://www.allegro.pl/item1050366442.html [/quote]
Broń boże!
Do wielu aut nie masz dostępu bo siędzą w dziale gdzie mają dostęp tylko klubowicze. Ale naprawdę zainsteresuj się czerownymi lampkami z 6N2. Wydaje się że to sporo zachodu, ale jak sam podkreślasz znasz się lepiej od swojego starego sąsiada :)
Trochę zabawy i masz fajne lampki. Manual zrobiony przez Paffcia jest naprawdę dobry i wystarczy w kostkach troszkę pozmieniać kabelki i voila. nie wierzę że jeżeli zrobiłeś tyle rzeczy, to nie zrobisz lampek?

Założę się że nie zrobisz ;) :grin: (tak co by cię trochę podpuścić)
Awatar użytkownika
Lodzio525
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Lodzio525 »

Do czerwonego auta te sa kiepski, chyba ze bys mial czarne ;) kup sobie lampy z 6n gti lub czerwone z 6n2.
[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 28&t=14553]Moje Tornado Red/Black Polo ]
-------------------------------------------------------
Kozienice 10r.
Wilcze Laski 10r.
Pławniowice 10r.
Ślesin 11r.
Przełazy 11r.
Dzierżązna
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

tak, tylko boję się, że przy rzeźbieniu w tych z 6n2 coś np. uszkodzę... a te mi się podobają, ale czemu takie odradzacie :?:
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

mówicie o takim czymś? http://www.allegro.pl/item1074165486_la ... mplet.html
coś niezbyt mi się widzą, za bardzo przypominają mi moje ori...
co byście poradzili, ale z takich bardziej "tuningowych"?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

O takich lampach czerwonych mówimy:
http://www.allegro.pl/item1042273425_hi ... prawa.html
Awatar użytkownika
arturwyrwich
Początkujący
Początkujący

Post autor: arturwyrwich »

LEXUS :D za 2 dychy mniej masz hella black
j
jarek311086
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: jarek311086 »

"aaaaahaaa...bo miałem oklejone i mnie 'policja' złapała ;p, lecz skończyło sie tylko na pouczeniu..."
sądząc po tym wpisie z jakiegoś tam forum myślę że to jedna wielka lipa i dyskusja z Panem miki96 nie ma większego celu uparł się na takie to niech kupi i kropka.i koniec.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Do czerwonego auta ja widzę 2 opcje - albo czerwone lampy z 6N2, albo Hella Black Magic z 6N. Lexusy dawno wysły z mody. Jeśl chcesz takie zakładać, to je zakładaj. Ale jeżeli pytasz o zdanie forumowiczów, to nie licz na to, że Ci je ktoś doradzi. Też kiedyś myślałe o takich lampach, tyle że do białego auta, ale koledzy z forum mnie nawrócili.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
miki96
Mały interesant
Mały interesant

[quote=""jarek311086""]"aaaaahaaa...bo miałem oklejone i mnie 'policja' złapała ;p, lecz skończyło sie tylko na pouczeniu..."
sądząc po tym wpisie z jakiegoś tam forum myślę że to jedna wielka lipa i dyskusja z Panem miki96 nie ma większego celu uparł się na takie to niech kupi i kropka.i koniec.[/quote]

ja tylko chcę wiedzieć co będzie pasowało, a co nie!

JuStIcE - a mógł byś mi znaleźć te Hella Black Magic z 6N , bo na allegro coś śladu po nich nie widzę...
Zablokowany

Wróć do „nadwozie + wnętrze”