No Polo coraz bardziej mi się podoba. Naprawdę dobre kroki poczyniłeś i oby tak dalej. Powodzenia ! Swoją drogą tu są twoje słowa z rok do tyłu :crazy:
[quote="d4ri0"]suff napisał(a):
- czarny dach (wiem ze popularne ostatnio ale w czarnobialym koncepcie rewelacyjnie by to wygladalo)
Widać nie tylko kobieta zmienną jest .
Powiem Ci Darku, że autko prezentuje się pięknie.
Jedyne co bym zmieniła to nieco mniejszy profil opony na tą piękną felgę... i będzie si...
Gratuluję ogromu pracy!
Aoox
wiem wiem, ale plan się zmienił. JuStIcE
lusterka zostają białe, słupki będą czarne i będzie coś jeszcze...maziunia81
Dzięki, wiem, że powinien być 45, ale "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda" więc dopóki są w dobrym stanie zostaną te co mam. Słodki
Co do smoked frontu to raczej nie, ale prawdopodobnie przyciemnię boczne przednie kierunki tak jak tylne lampy.
[quote="czaja"]Dach kupa Jeszcze nie skończony w dodatku :crazy:[/quote]
do moderatorów:
proszę o usunięcie tego posta ten Pan bruździ mi w temacie :crazy:
a tak na poważnie to do efektu końcowego jeszcze daleko. Najpierw wtyczka wiatraka chłodnicy:)
[quote="d4ri0"]Maska zrobiona i efekt jest taki o jakim śniłem po nocach. Zapraszam do 1 posta:)[/quote]
W końcu działasz coś dalej. Grunt to konsekwencja. Podoba mi się czerwony paseczek na brzegach czarnego. Dobra kontynuacja z grilla.
Ale tak jak masz w planach, czekamy na klapę.
d4ri0
szczerze mowiac gdyby nie ten pasek czerwony to bym powiedzial ze wogole mi sie nie widzi a tak to jest w miare dobrze, osobiscie zostalbym przy ori masce