dokładnie tak

. 2 punkty dla Ciebie
zgadzam się z tym w 100%. Żeby jeszcze kobiety rozumiały to

Po prostu muszą pojąć, że dla nas auto jest jak dla nich ciuchy, torebki, buty

. Jako drugie auto kupię lupo 1,2 diesel i będzie paliło 3,5 l/100

.
Od ponad roku roku rozglądałem się za jakimś fajnym autkiem. Na początku myślałem o nowym polo.. Tyle, że za te pieniądze można kupić multum fajnych autek. Na początku myślałem o audi TT, ale to tylko na początku

. Później rozważałem 3 kandydatury: mustang(model 2005), Mazda RX-8 i Nissan 350Z.
RX-8 odpadła jako pierwsza - serwisowanie drogie, spalanie kosmiczne, jak coś się popsuje to najbliższy serwis, gdzie się znają na wanklach jest ze 100 km od mojego miejsca zamieszkania.
Mustang - części trzeba by sprowadzać z czym mi się bawić nie chciało. W Polsce same rozbitki z USA. Trzeba by przerabiać auto by było dopuszczone do ruchu (niby nic ale kłopot) Najczęściej są to automaty. Auto kiepsko skręca

. 4 litry i "tylko" 200km
Miałem z miesiąc temu możliwość kupienia mazdy mx-5 nowej w najwyższej wersji, po dość okazyjnej cenie. Prawie się zdecydowałem, niby też napęd na tył.. ALE "tylko" 160km no i 4 gary. Tak padło na datsuna coupe
a co do modzenia auta to nie wiem czy głośniki Power Bass, co je wybraliśmy ze 2 lata temu z Turzolem do polo, nie były by lepsze od tych bose.