1) czy opłaca się jeździć tym autkiem na luzie?? w moim poprzednim dieselku nie było kompa i jazda na luzie naprawdę się opłacała a tu nie wiem, no i czy przypadkiem nie wyrządzam jakiejś szkody autku?
2) kiedy zaczyna świecić rezerwa;/ u mnie zapala się rezerwa jeszcze przed wejściem na czerwone pole;/ denerwuje mnie to bo nie wiem czy już powinienem tankować czy jeszcze nie, czy poza świeceniem kontrolki samochód w inny sposób alarmuje o braku ropy??
3) w zakresie prędkości 80-120 drży mi lekko kierownica;/ oraz autko delikatnie ściąga w lewo;/ geometria zrobiona koła wyważone żadnych luzów w zawieszeniu a i tak lekko ściąga no i ta drżąca kierownica;/
4) jak skasować komputer z airbagu?? bo kupiłem autko z wystrzelona poduszka boczna i nie wiem jak skasować świecącą się kontrolkę i uruchomić z powrotem resztę poduszek
5) jak ściągnąć boczki żeby wymienić pas bezpieczeństwa?? widzę tam jedna śrubę a gdzie reszta?? jak to rozmontować??
6) ja w waszych autkach działa sprzęgło?? bo u mnie pedał jest bardzo wysoko sprzęgło nie ślizga( 100000km przebiegu) ale chwyta bardzo wysoko przez co trochę niewygodnie jeździ się w korkach;/
7) przy niektóry prędkościach coś mi buczy;/ nie wiem może to łożysko;/ ale nie wiem jak to sprawdzić i które koło by to mogło być;/

Z góry dzieki za wszytskie porady:) Mam nadzieje ze umieściłem temat w dobrym miejscu jesli nie to proszę o przeniesienie:)