Witam!
mam polo z zegarami po lifcie '98 rocznik.
Moje pytanie: Czy zapala sie wam lampka gdy macie włączone światła mijania?? Bo dzis widziałem na zegarach z allegro że taka lampka istnieje i świeci się, a u mnie nie. wiec stad moje pytanie.
Podobny mam problem z cisnieniem oleju. wogole mi sie nie swieci ta sygnalizacja. Sygnalizuje mi tylko aku, reczny, poduchy, swiece, przeciwmgielne tylne, plyn chlodniczy.
Kolego kolor czerwony jest zarezerwowany dla moderatorów i administratorów!
czaja
nie ma kontrolki swiatel mijania, jest kontrolka swiatel drogowych- swieci na niebiesko. Tak samo nie ma od przeciwmgielnych przednich a jest dla tylu jedynie.
pzdr
[quote=""cage009""]na zegarach z allegro że taka lampka istnieje i świeci się[/quote]
Pokaż tą aukcję i się zobaczy. Bo miejsce na kontrolkę jest ale jest nieaktywne w 6N1 z zegarami po lifcie.
wydaje mi się, że w tym czasie zaczęto odchodzić od kontrolek zapalonych świateł, u mnie w 6n2 też jej nie ma, i nie ma nawet miejsca na nią, sygnalizacją są zapalone zegary i wewnętrzne przyciski jak dla mnie
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
a już myślałem że mam coś nie tak - mam polo od kilku dni i myślalem że to jakiś błąd albo podzwonowe uszkodzenia ale kontrolki od świateł mijania nie ma - zapalam drogowe - świeci sie niebieska a tej drugiej brak !