[6N] Białas by JuStIcE - pozlotowo str. 33 :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

paroof
pomyśl troszeczkę to na prawdę nie boli. Aoto jest białe, ma czarne dodatki, czarne BBS-y to dlaczego zaciski i bębny nie mogą być białe? Poza tym spod BBS-ów i tak niewiele widać:) Co do tarcz z tyłu to kompletnie mija się z celem w SDI. Czarne bębny w ogóle by zginęły pod tą felgą, czerwone w ogóle nie wchodzę w rachubę więc zostaje kolor biały.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote="WaCki"]E to teraz jak beje kasa to po kazdym 10 tym beda grube mody :victory:[/quote]
Hehe, na razie będzie ogarnianie spraw mechanicznych w większości, mody na dalszym planie. No ale stopniowo cza będzie działać :D

d4ri0
U Ciebie rzeczywiście zza BBS'ów niewiele widać, więc jak najbardziej pasują białe bębny i zaciski. Ja się jeszcze waham na jaki kolor pomalować - albo biały albo srebrny. A nie pyli Ci z klocków czasami??

BTW, ostatnio wpadłem na szalony pomysł pomalowania nakrętek od wentyli na biało :D Nie wiem co inni o tym myślą, ale wydaje mi się że dałoby to fajny efekt podczas jazdy. Fakt, lepiej by wyglądało z białymi dekielkami, no ale na razie to tylko pomysł :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Oj JuStIcE widzę, że jesteś niereformowalny i dalej brniesz w czarne koło, są felgi które w czerni wyglądają fajnie, ale raczej ta do nich nie należy. Jak dasz białe bębny to będę bardziej widoczne zza felgi niż całe koło - no chyba, że taki efekt chcesz uzyskać.
U d4ri0 wygląda to zupełnie inaczej, bo bbsik z tym rantem jest na tyle oczojebną felgą, że nie ma problemu z białym bębnem.
[quote="d4ri0"]Co do tarcz z tyłu to kompletnie mija się z celem w SDI[/quote]
Popieram. No chyba, że swap w planach, albo po porstu chcesz mieć tarcze i tyle - taki kaprys :P

Dobrze jest przynajmniej czytać, że każda nawet najmniejsza modyfikacja sprawia Ci zaje@#$% przyjemność, a w przecież w końcu o to tutaj chodzi ;)
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="_edi"]Jak dasz białe bębny to będę bardziej widoczne zza felgi niż całe koło - no chyba, że taki efekt chcesz uzyskać.[/quote]
Niee, bębny będą czarne. Miałem na myśli zaciski na biało, ale jakoś może źle się wyraziłem :)

Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

JuStIcE
pewnie, że pyli, ale tak już jest. Hammeritem co jakiś czas trzeba odświeżać i będzie dobrze. Nawet wczoraj miałem to zrobić, ale zabrakło czasu.

[quote="_edi"]Popieram. No chyba, że swap w planach, albo po porstu chcesz mieć tarcze i tyle - taki kaprys :P[/quote]
nie swapa nie będzie a na kaprys to trochę za drogie:)
[size=12px]http]

Awatar użytkownika
drago
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: drago »

JuStIcE widzę że te słupki Ci ładnie wyszły:P zastanawiam się czy u siebie ich nie okleić.. jak uważasz? czarny macik będzie pasował do mojej Poli? AAA powiedz mi jeszcze tą folie trzeba podgrzewać czy nie koniecznie? :acute: :good:
Jadac droga, mysl o innych..

Moje maleństwo...http://r18181.ovh.net/forum/viewtopic.p ... 95d9aa018d
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

moooment dario ;p

[quote="d4ri0"]paroof
pomyśl troszeczkę to na prawdę nie boli.[/quote]
nie musisz mnie obrazac bo nie masz powodu ;]

[quote="d4ri0"]Aoto jest białe, ma czarne dodatki, czarne BBS-y to dlaczego zaciski i bębny nie mogą być białe? Poza tym spod BBS-ów i tak niewiele widać:) Co do tarcz z tyłu to kompletnie mija się z celem w SDI. Czarne bębny w ogóle by zginęły pod tą felgą, czerwone w ogóle nie wchodzę w rachubę więc zostaje kolor biały.[/quote]
nie pisałem o twoim autku ;p tylko o autku sona. i tu bbs-y mnie nie interesuja
jest 21 wiek panowie i nie zyjemy w erze czarno-białych tv. czasami warto oderwac sie od monotonii. i mysle ze czerwone zaciski byly by tu jak najbardziej na miejscu.

[quote="_edi"]
Popieram. No chyba, że swap w planach, albo po porstu chcesz mieć tarcze i tyle - taki kaprys :P
[/quote]
ja zrobilem z kaprysu i jestem zadowolny :)[quote="_edi"]
Dobrze jest przynajmniej czytać, że każda nawet najmniejsza modyfikacja sprawia Ci zaje@#$% przyjemność, a w przecież w końcu o to tutaj chodzi ;)[/quote]

noooo i to chyba najwarzniejsze :D
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote="drago"]JuStIcE widzę że te słupki Ci ładnie wyszły:P[/quote]
Dzięki, ale ja nie jestem do końca zadowolony. Będą jeszcze raz oklejane po malowaniu drzwi.
[quote="drago"]zastanawiam się czy u siebie ich nie okleić.. jak uważasz? czarny macik będzie pasował do mojej Poli?[/quote]
Hehe, oklej i zobaczysz że Ci się spodoba :D Mat jak najbardziej będzie pasował, praktycznie do każdego koloru pasuje.
[quote="drago"]AAA powiedz mi jeszcze tą folie trzeba podgrzewać czy nie koniecznie? :acute: :good:[/quote]
Jak ją dobrze przytniesz, to bez podgrzewania się obejdzie. Ja nic nie musiałem grzać :)

Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

paroof
nie miałem zamiaru Cię obrażać. Po prostu chciałem, żebyś zastanowił się nad tym co napisałeś. Nie wiem czy widziałeś zdjęcia mojego auta, ale na pewno nie widziałeś go na żywo więc nie wiesz jak to wygląda.
Co do wieku to zgadza się mamy XXI, ale jaki sens ma wciskanie na siłę kolorów, które nijak mają się do całości.
Patrząc na Twoje auto to zestawienie kolorów jest też świetne, mógłbyś się pokusić o zaciski w kolorze wiśniowym, ale spod tych stalek też niewiele będzie widać.
Jeśli poczułeś się rażony to jeszcze raz przepraszam, ale nie to było moim celem.
[size=12px]http]

Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

dobra spoko nic sie nie stalo ;p
pomysl czerwonych zaciskow wyszedl wlasnie z zaje***tego polaczenia kolorow czarnego i czerwonego xD
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="paroof"]noooo i to chyba najwarzniejsze :D[/quote]
Kolego niedawno komuś pojechałeś, że napisał "samochud", a samemu to szkoda do słownika zajrzeć, hę? :D

[quote="d4ri0"]Co do wieku to zgadza się mamy XXI, ale jaki sens ma wciskanie na siłę kolorów, które nijak mają się do całości. [/quote]
Zgadzam się całkowicie, ok czerwony kolor przełamie schemat bieli i czerni, ale tak naprawdę po co? Białe z czarnym wygląda naprawdę soczyście i z klasą. Taki odrywający się od całości zacisk nawet lekko trąci agrotuningiem.
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote="paroof"]darek86m napisał(a):
karte zlozonego zamowienia na samochud >

ekhmm ;p[/quote]

to kawałek tamtego posta ;] gdzie tu przeczytałes ze go pojechałem he ? ;)

[quote="_edi"]Zgadzam się całkowicie, ok czerwony kolor przełamie schemat bieli i czerni, ale tak naprawdę po co? Białe z czarnym wygląda naprawdę soczyście i z klasą. Taki odrywający się od całości zacisk nawet lekko trąci agrotuningiem.[/quote]

wieje agro tak ? ok.
cenie wasze zdanie. ale sie z nim nie zgadzam i tyle :)

dla mnie całkowite biało czarne kojazy sie z monotonnia.
Awatar użytkownika
JuStIcE

Dobra, koniec dywagacji na temat kolorów :D Zobaczy się jak będzie zrobione, ja sam jeszcze nie wiem i do malowania hebli długa droga. Ważne żeby mi się podobało, right?? :)

Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

nie inaczej :d
Awatar użytkownika
JuStIcE

Kurde, tak sobie przeglądałem forum magików z clubpolo.co.uk i się coraz poważniej zastanawiam nad dachem w czerni :D Można powiedzieć że chłopak z tego tematu mnie zaintrygował swoją 6N-ką :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”