witam chętnie podejmę sie zrobienia plakatu zlotu potrzebuje pewnych informacji: Jakie polo ma być na plakacie model kolor itp, sponsorzy kto i jakieś loga ich, i inne informacje dotyczące imprezy. Jeśli dostanę jakieś info mogę spróbować bo to obecne na forum nie przemawia do mnie osobiście.
Czy jest jakaś szansa na uzyskanie od patronów ich logo w większych rozmiarach? Bo to co jest w sieci to jest małe, i po wydruku w dużym rozmiarze będzie widać pixele... Dotyczy to również logo PKP, do swojego projektu widziałbym logo z forum, kolorowe, zwykłą wektorówkę mam ale to co jest na górze bardziej mi pasuje... może ktoś wygenerować takowe w dużym rozmiarze, do jpg-a zapisane ??
maziunia81
to co jest to jest marnej jakości... plakat szykuję w formacie A3, proporcje 1:1, nic nie skalowane... jak wrzucę coś takiego na ten plakat, to pixeloza wyjdzie, że wstyd to będzie pokazać gdziekolwiek...
Na stronę to może i te banery są dobre, ale do druku się nie nadają... chyba, że mają być wielkości znaczka pocztowego...
czy ktos dysponuje gdzies plikiem z plakatem lub samym napisem Ogolnopolski Zlot........... w formacie corela???
tak zeby mozna bylo na ploterze tnacym sobie wyciac? jak tak to prosze o przeslanie na czapla.mateusz@gmail.com.