dzisiaj w polowce wyladowaly 3 fanty z gti: zegary, daszek, dokladka.

jestem pod wrazeniem, jeszcze przed zlotem bede musial zakupic meguiar's swirlX bo troszke jest zarysowan m.in. na masce
dodatkowo trafila mi sie szansa kupna foteli z porsche 944 turbo, z najwyzszej wersji wyposazeniowej za smieszne pieniadze, fotele skora, troche zniszczona wiec zanim wyladuja w polowce beda na nowo obszyte, fotele maja pelna elektryke - regulacja i podgrzewanie, nie wiem jak zniose ten luksus

sa sprawne i pewne bo od znajomego, jak sie w nich siedzi nie bede pisal, kazdy kto jechal/siedzial w prosiaku wie. Z ciekawostek moge powiedziec ze jeden fotel wazy 40kg. Ale ze 1,4 tdi sobie radzi nawet jezeli siedza dwie osoby w samochodzie to nie ma tragedii. W srode wyjasni sie czy beda moje czy nie. niestety nie wyrobie sie z kasa zeby na zlot je wpakowac do samochodu. ale w zamian za to moze uda mi sie obszyc kiere skora, bo tak glupawo wyglada przy zegarach z gti
dwie fotki machniete na szybko pod realem, slaby aparat, ciemno, jutro porzycze od taty aparat i porobie ladniejsze moze
no i jeszcze jedno, postanowilem ogarnac audio po wczorajszym spocie CA, jak posluchalem jak mozna zagrac w aucie, tak wiec w wakcje bedzie mala audio-rewolucja