Czesc Jestem tu nowy a moj problem polega na tym ze jak wracalem z Pracy to przeciąglem moja polówke do odciencia,i momentalnie po chwili zaczol mi Palic tak jak na 3 gary.. Zero mocy trzeslo na biegu jałowym , Teraz nie chce odpalic w ogole a silnik jak krece to ma inny dzwiek tak jak by nie bylo sprezania .. Moze mi ktos powiedziec co z tym Moze byc ?? Pliissss aha stukalo mi wczesniej tak jak by popychacze lub zawory..
Sprawdz moze spadla Ci fajka ze swiecy. Moglo Ci tez wydmuchac uszczelke pod glowica, miedzy cylindrami. Mi tak wydmuchalo w Audi 80 2.6 V6 wlasnie miedzy cylindrami, ale z faktu ze mialem jeszcze 4 cylindry to samochod sie jeszcze kulal. Wez sciagnij jakiegos kumpla badz speca z manometrem, albo zacholuj samochod do mechanika niech Ci to zmierzy. Mam jeszcze na telefonie gdzies zdjecie tej uszczelki.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
Miałem podobny problem też mi stukało, myślałem że to zawory ale okazało się że, panewki szlag trafił, mechanik mi powiedział że jeszcze trochę i zatarł bym silnik, musiałem wymienić wszystkie panewki i dać wał korbowy do szlifowania.