Polo 6n Gold Th Line

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Kosiar
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Kosiar »

Ja uważam trochę inaczej, nikt w Polsce nie odważył się na złocenie całych rantów, baaa nikt na gwincie i na takich kołach nie robi 65 tyś km rocznie, ja zrobiłem już ponad 20 na złotych.

Mam do ciebie tylko pytanie, dlaczego auto ma nie robić show <- tak się kolego pisze, skoro będzie już dobrze zrobione.
Polo 6n 1.4 Gold line
www.tuningkingz.pl
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Dla mnie te Th line są :oki: , zrobiłes i pokazałes cos nowego :oki:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""Kosiar""]nikt w Polsce nie odważył się na złocenie całych rantów, baaa nikt na gwincie i na takich kołach nie robi 65 tyś km rocznie[/quote]
No i może tu jest pies pogrzebany? Bo te Th Line'y mogły być po prostu drugą parą butów, że się tak wyrażę - nie na codzień. Wtedy z pewnością posłużyłyby dłużej i dłużej robiłyby szał pał :)
A co do autka to liczę, że show będzie - widziałem na żywo raz i było naprawdę bardzo dobrze, zabrakło odrobinę "tego czegoś" na wskutek niespasowania kolorystycznego kół i budy (taka bynajmniej jest moja opinia). Jak trafisz z kolorem to będzie 10/10, bo koła są naprawdę pro :oki:
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""Kosiar""]nikt w Polsce nie odważył się na złocenie całych rantów[/quote]

może właśnie dlatego że jest to zły pomysł? nie ubliżam nie neguje jak dla mnie przerost formy nad treścią zero funkcjonalności.

[quote=""Kosiar""]baaa nikt na gwincie i na takich kołach nie robi 65 tyś km rocznie[/quote]

a o jest tylko i wyłącznie twój problem ile robisz, niektórzy wolą do takich tras bardziej wygodne auta, a zabawke mieć w garażu
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

Co wy tak naskakujecie na chłopaka ? Najpierw się podobało , teraz nie ?

Powiem tak , mi się z początku podobało , aż do momentu kiedy zobaczyłem ranty , które niestety nie wyglądały za dobrze.

Napewno było to odważne posunięcie !

Kosiar
Co do ilości kilometrów jakie pokonujesz samochodem , akurat zgodzę się z Inco , nikt nie każe Ci nim jeździć.

Wiem tylko że kolega Kosiar , kombinuje i to mocno z Polówką , i prawdopodobnie pospadają nam buty jak auto wyjedzie na ulice ;)

Zaczynam się obawiać i muszę pomyśleć o czymś przy swoim aucie , aby nie zostać gdzieś w tle ;)
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote=""dzienciol""]Co wy tak naskakujecie na chłopaka ? Najpierw się podobało , teraz nie ?[/quote]
bez herezji...

[quote=""dzienciol""]Powiem tak , mi się z początku podobało , aż do momentu kiedy zobaczyłem ranty[/quote]
sam sobie ziomuś zaprzeczasz :)

[quote=""dzienciol""]Napewno było to odważne posunięcie ![/quote]
i tyle na ten temat...

[quote=""dzienciol""]Co do ilości kilometrów jakie pokonujesz samochodem , akurat zgodzę się z Inco , nikt nie każe Ci nim jeździć.[/quote]
amen

[quote=""dzienciol""]Wiem tylko że kolega Kosiar , kombinuje i to mocno z Polówką , i prawdopodobnie pospadają nam buty jak auto wyjedzie na ulice [/quote]
palny marzenia, ja czekam tylko i wyłącznie na relaizacje, po ostatnich krokach kolegi tym bardziej, może znowu będę miał się do czego doczepić.. :banghead:

[quote=""dzienciol""]Zaczynam się obawiać i muszę pomyśleć o czymś przy swoim aucie , aby nie zostać gdzieś w tle [/quote]
najlepiej to ze złomuj bo już do tyłu jesteś :jester: :buziak: :piwo:

ostatni mój post w tym temacie z przyczyn znanych tylko dla mnie, aż śmiać mi się chce :rotfl: podsumowuje tak, bling bling tutaj się nie sprawdził! może jakby była inna kolejność... ale kto wie,
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

incognito89
Wiesz dobrze że czasem mam ochotę go zezłomować :)

Poczekam na efekt końcowy tego polo :)
p
poncek17
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: poncek17 »

pomysl na felgi fajny ale jak sie nie uzytkuuje na codzien auta ;(
Nord-vag.pl
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

coś się dzieje w temacie czy już r_i_p ?
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

own3d
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”