tarcze zegarów polo 86C

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
vwgrzesiek
Raczkujący
Raczkujący

tarcze zegarów polo 86C

Post autor: vwgrzesiek »

Powoli się biorę za zrobienie polóweczki mojej dziewczyny, ale to później. Po wszystkich pracach pokażę jak się prezentuje. Na razie mam problem. A mianowicie moja dziewczyna się uparła że chce mieć białe zegary i czerwone cyferki. Dodatkowo chce aby tarcze białe w nocy były białe (o co chodzi w tym zdaniu :scratch: ). To wiem że katoda UV. Trzeba będzie je podswietlić, ale nie wiem jak zrobić aby cyferki były czerwone i po podświetleniu też. I gdzie szablon mogę znaleźć. Ani zegara ani obrotomierza nie mam. Chyba że ktoś ma do sprzedania zegary z obrotomierzem za rozsądne pieniądze, to kupie takie.

Z góry dzięki za pomoc. Dodam że jestem swieżym użytkownikiem. Tak to ja siedzę na www.vwgolf.pl bo szuram MK2 :jester:

Kolego zainwestuj w słownik albo wogóle zrezygnuj z polskich znaków. To co piszesz nie da się zrozumieć. Błędy zaznaczone są na czerwono. Jedno zdanie totalnie jest do zmiany bo nie wiadomo o co ci tam chodzi.
czaja
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

Post autor: Nikos15 »

czytałeś swój post? weź go edytuj, bo aż głupio czytać. ;| a zegary możesz zamówić np na allegro, chodzi mi o tarcze
http://allegro.pl/item1032620385_biale_ ... vento.html
a co do wymagań twojej kobiety, to są wygórowane :D i szczerze powiem że nie wiedział bym sam jak to zrobić
Fiat Marea 1.8 16v + podtlenek LPG
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

vwgrzesiek musisz robić tarcze z dwóch lub trzech warst sklejonych ze sobą ewentualnie naklejana folia
ogólnie bardzo pracochłonne nie wiem czy będzie ci się chciało i czy będzie ci się wogóle opłacało
M
Makumb
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Makumb »

vwgrzesiek
Jeśli cyrfy maja być czerwone po uv to zostaje ci tylko fluo lakier do wskazowek. ew. wyciac i od srodka podswietlic ledami ale powiem ci tak : duzo roboty a zeby to jakos wygladalo to juz wogole. Wszystko sie da ale roboty od groma. Najprosciej biale tarcze podswietlone uv i ew. pomalowane tym lakierem bo inaczej tego nie widze. pzdr
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”