[quote=""suff""]znów przejrzałem projekt od deski do deski, bo zauważyłem, że z podpisu zniknął stan dotarcia silnika ( rychło w czas )[/quote]
Że też ci się chciało :piwo: Spox, dotarcie się tyle ciągneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeło że nie dziwie ci się, pewnie uznałeś je za stan permanentny :crazy:
Z newsów wrzuciłem kółka na przód i na Falkenach jeździ się super, pozytywnie mnie zaskoczyły trzymają tak na suchym jak i mokrym. Zakręty bierze jak po szynach, widać że pójdzie więcej ale narazie ogranicznikiem jest psychika kierowcy i brak mocnego "wjeżdżenia" w auto.
Co do usuwania resztek masy to problem rozwiązał się, ostatnio jak znalazłem 5 min wypróbowałem na podłodze środki do czyszczenia felg i kupa, na końcu w ręce wpadł mi jakiś zmywacz uniwersalny (marki nawet nie pamiętam) - i to jest to! Pryśnięcie, przejechać szczoteczką, potem ścierka i ani śladu nie zostaje
Muszę jeszcze odkurzyć auto bo syfu na podłodze co niemiara, parę kilo piachu się pozbędę :crazy:
Skorzystałem z kontaktów
Thundera i udało się zjechać z ceną lekkiej maski z 1,5 tys zł na 500 zł + maska na wzór + przesyłka. Gdyby się ktoś jeszcze znalazł chętny to udałoby się jeszcze zbić cenę. Przy 2 szt byłoby ok. 400 zł + powyższe, przy 3 szt. myślę że 300 zł + powyższe.
Mała errata: co do masy w dowodzie dla 1.3 ADXa miałem 905 kg, natomiast w necie wagę dla AEA/AEE w 3d znalazłem 915 kg. Czyli googlując udało mi się odchudzić auto o jeszcze 10 kg :jester: