[Classic] Modyfikacja pasa przedniego?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Artpolo
a Ty chcesz białe kierunki wrzucić do Calssica? ja mam 6kv5 ( VVariat ) i kupiłem z białymi, z tego co się na spocie dowiedziałem nie są to ori ale dobrze wyglądaja :) a co do szerokości, wydaje mi się że Classic i Variant są szersze od 6N. Szukałem o tym i tak było zawsze opisane.

kozik
A czy Wariant nie ma oznaczenia 6kv5 ?:>

pozdrawiam :)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

[quote=""kolosensei""]Artpolo
a Ty chcesz białe kierunki wrzucić do Calssica? ja mam 6kv5 ( VVariat ) i kupiłem z białymi, z tego co się na spocie dowiedziałem nie są to ori ale dobrze wyglądaja :) a co do szerokości, wydaje mi się że Classic i Variant są szersze od 6N. Szukałem o tym i tak było zawsze opisane.[/quote]

Nie chcę białych kierunków. Na chwilę obecną nie mam koncepcji na lampy. W ogóle nie mam koncepcji.
Classic i Variant jest szerszy w błotnikach jak napisał vonski.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
w
wonski
Newbie
Newbie

Post autor: wonski »

Ja założylem grill i listwę od 6n, a lampy narazie zostaly. Wygląda to nieźle. Może kiedyś soczewki.
Dorzucę później zdjęcia.
Awatar użytkownika
conan
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: conan »

jakoś nie widzę lamp z 6n lub 6n2 z tego względu że gril może mieć takie same miejsca montażowe czego nie można powiedzieć o lampach i kierunkowskazach, lampy jako tako da się zamontować ale kierunki już nie, z 6n są większe a z classica mają inny system zaczepów więc do lampy 6n nie podejdzie.
Najlepiej chyba jest kupić gril z ibizy cordoby bez znaczka koszto około 100zł do tego lampy jakieś soczewki z ibizy/cordoby i gitara. Z tym że te lampy nie świecą a tylko wyglądają, nasz kolega z forum "gwóźdz" coś o tym może powiedzieć.
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

conan to wymaga bardziej inwazyjnych przeróbek. Wywalasz pas przedni, trzeba przespawać kieliszki kierunków (kawałki błotników).
Efekt jednak jest taki, że masz dostęp do nieskończonej ilość lamp z 6N.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
w
wonski
Newbie
Newbie

Post autor: wonski »

no to chyba ten temat już wyczerpaliśmy
zarzucam nowy wątek tapicerki
zapraszam wszystkich do dyskusji
pozdro

to czy temat wyczerpany, czy nie, to zdecyduje autor wątku czyli - Artpolo. Poza tym wypadałoby się zapytać, ładnie wtrącić w czyjś wątek. A nie tak na chama!
czaja
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

[quote=""conan""]kolega z forum "gwóźdz" coś o tym może powiedzieć.[/quote]
większego badziewia jeśli chodzi o lampy nie widziałem :angry2: :angry2:
wywaliłem po 2 m-c jazdy
wg.mnie przerabianie pasa przedniego na wzór mniejszego brata to trochę krok do tyłu ale każdy robi to co mu się podoba
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”