Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

na Twoim miejscu lekko w dół, klamki w kolor, lampy z tylu najlepej Black Magic, i z zewnatrz tyle  :cool2: a reszte taili np. w srodku czy moze jakies CA to wedlug uznania, ale naprawde autko powoli nabiera ksztaltu, i uznanie dla Ciebie za to ze mimo braku funduszy jak piszesz, autko co rusz sie zmienia. Pozdro i mam nadzieje ze do jutra
 na Twoim miejscu lekko w dół, klamki w kolor, lampy z tylu najlepej Black Magic, i z zewnatrz tyle  :cool2: a reszte taili np. w srodku czy moze jakies CA to wedlug uznania, ale naprawde autko powoli nabiera ksztaltu, i uznanie dla Ciebie za to ze mimo braku funduszy jak piszesz, autko co rusz sie zmienia. Pozdro i mam nadzieje ze do jutra 
 Klamki zostają czarne, to na bank. Naszło mnie teraz na lusterka w czarny mat, ale temat jeszcze do przemyślenia. Jeżeli chodzi o wygląd, to tak jak piszesz - Hella Black Magic, ale oprócz tego dymione kierunki, szeroki na tył i najjaśniejsza folia na szyby. Na chwilę obecną coś tam gra w środku, więc nie narzekam (jeździłem przez 2 miesiące bez radia, bo miałem coś z instalacją powalone, ale doszedłem co i jak). Ogólnie to na razie jedyna nowa część jaka zawita w aucie to kierunki boczne, myślę że w przyszłym tygodniu. Ostatnią wypłatę dostanę w poniedziałek i muszę jakąś robotę znaleźć. No i szklanki wymienię, bo cykają niemiłosiernie.
 Klamki zostają czarne, to na bank. Naszło mnie teraz na lusterka w czarny mat, ale temat jeszcze do przemyślenia. Jeżeli chodzi o wygląd, to tak jak piszesz - Hella Black Magic, ale oprócz tego dymione kierunki, szeroki na tył i najjaśniejsza folia na szyby. Na chwilę obecną coś tam gra w środku, więc nie narzekam (jeździłem przez 2 miesiące bez radia, bo miałem coś z instalacją powalone, ale doszedłem co i jak). Ogólnie to na razie jedyna nowa część jaka zawita w aucie to kierunki boczne, myślę że w przyszłym tygodniu. Ostatnią wypłatę dostanę w poniedziałek i muszę jakąś robotę znaleźć. No i szklanki wymienię, bo cykają niemiłosiernie. Samoprzylepna, czarny mat.
 Samoprzylepna, czarny mat. a boczne kierunki będą smoked ?
 a boczne kierunki będą smoked ? [/quote]
[/quote]
 Ale na razie bieda, więc mody na dalszy plan schodzą. Poza tym mam do ogarnięcia kilka spraw takich jak szklanki (wiem że zbieram się od kilku miesięcy, ale ciągle mam nieprzewidziane wydatki), hamulce przednie i tylne itd itp...
 Ale na razie bieda, więc mody na dalszy plan schodzą. Poza tym mam do ogarnięcia kilka spraw takich jak szklanki (wiem że zbieram się od kilku miesięcy, ale ciągle mam nieprzewidziane wydatki), hamulce przednie i tylne itd itp... Ale mimo wszystko zostaję przy tych - podobają mi się, chociaż należy im się renowacja. No ale dzięki że o mnie pamiętałeś
 Ale mimo wszystko zostaję przy tych - podobają mi się, chociaż należy im się renowacja. No ale dzięki że o mnie pamiętałeś 

ja mam do słupków tzw. "plaster miodu" kolor czarny mat, najlepsza jakość do samochodów
 ja mam do słupków tzw. "plaster miodu" kolor czarny mat, najlepsza jakość do samochodów

ale mniejsza z tym
 ale mniejsza z tym 
 A co do folii, to i tak w tym roku będzie walka z zaczątkami rudej i malowanie prawych drzwi, więc i folia pójdzie out. Po malowaniu wkroczy oczywiście nowa (tu się uśmiechnę do Ciebie
 A co do folii, to i tak w tym roku będzie walka z zaczątkami rudej i malowanie prawych drzwi, więc i folia pójdzie out. Po malowaniu wkroczy oczywiście nowa (tu się uśmiechnę do Ciebie  ). A na razie jest jak jest, nie ma szału.
). A na razie jest jak jest, nie ma szału.