[quote=""Artpolo""]Czemu taka dziwna mieszanka?[/quote]
taka mieszanka bo nie założyłem tych spręzyn z allegro na przód wtedy by bardziej usiadł :vinsent:
wg. miary przód i tył siedzi równo względem siebie ale optycznie jest inaczej i trzeba to zmienić :jester:
wrażenia z jazdy zaje***te samochód trzyma się drogi jak nigdy a na większości krzyżówek słychać pisk przy skręcaniu
Jeśli tak wygląda -50 to nawet nie chcę myśleć ile jest u mnie Cordoba
Gratulacje z racji dążenia w dobrym kierunku :oki: ... Jeszcze powiedz czy masz regulator siły hamowania przy tych tarczach? Moje tarcze z G60 leżą już dobre pół roku i jakoś nie mogę się zabrać do ich montażu :blush2:
[quote=""JarekF""]regulator siły hamowania[/quote]
nic takiego na razie nie posiadam
jeszcze prawdopodobnie dojdzie dokładka z cordoby ale nie taka jak ma conan w swoim classicu tylko od cordoby SX http://picasaweb.google.pl/102475630031 ... 9943700962
no i cały czas kombinuję co zrobić z przodem bo musiałby iść jeszcze trochę niżej :jester:
Nie wiem czy z SX Ci na pewno podejdzie :roll: ... Z tego co kojarzę to były różnice w mocowaniu w zderzaku SX, TDI czy "zwykłym" (bynajmniej tak jest w cordobie) i żeby jedno do drugiego pasowało trzeba kombinować ale podkreślam, nie pamiętam z którą dokładką były problemy ;P
[quote=""JarekF""]Nie wiem czy z SX Ci na pewno podejdzie[/quote]
to już akurat najmniejszy problem bo dopasować zawsze jakoś idzie :butcher: :butcher:
chodzi o to czy będzie dobrze wyglądało
powiem ci że tak na oko wysokość puszki z piwem żeby było równo ze mną
ale w przyszłym miesiącu kupuję gwint na przód więc pójdzie jeszcze 2-3cm w dół :yahoo:
w grę wchodziłby jedynie anel eyes a one odpadają :vinsent:
miałem już kiedyś ten wynalazek raz że są tylko do cordoby a tam lampa ma inny skos przy grillu
dwa ona marnie świecą i trzeba ciągle na długich jeździć żeby coś widzieć
więc to akurat odpada :butcher: