sebatec "nie nowy" nabytek.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
sebatec
Mały interesant
Mały interesant

sebatec "nie nowy" nabytek.

Post autor: sebatec »

Prezentuję moją drugą polovwkę mojej "drugiej połowy".Pisałem już o nim wcześniej ale w złym dziale. Autko jest od roku - Przeżyło w rękach mojej żony więc oto ono:

Zdjęcia - kilka dni przed zakupem.

6N `97 1.4 44kw AEX - wersja XXL
dwie poduchy
klima, wspomaganie, ele. szybki
CA seria blaupunkt + zmieniara
centralny zamek

Czyli PEŁNA SERIA
przewidywane mody: zaczną następować po zakończeniu żywota obecnego 2F.

Ogólnie auto użytkowe do jeżdzenia dla żony :cool: , brudzenia przez 2,5 letnią córkę :jester: oraz do sprzątania, mycia, tankowania, jeżdzenia na przeglądy i naprawiania przeze mnie :crazy:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Das Auto.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Ładna seria :) Ogólnie to nie trzeba tu dużo modzić, bo widzę Hella dymione z tyłu są, kierunki białe też, wiec jest dobrze :) Teraz wystarczy zadbać o utrzymanie autka w dobrej kondycji :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""sebatec""]brudzenia przez 2,5 letnią córkę [/quote]
Mała będzie miała pole do popisu na tej jasnej tapicerce xxlki :D Ten kolorek jest cholernie podatny na jakikolwiek brud niestety, znam z autopsji.

PS Masz grzane te fotele? Bo krążą opinie, że xxlki miały grzane stołki i zastanawiam się czy wsadzić to do działu z mitami czy faktycznie tak było.
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""_edi""]PS Masz grzane te fotele? Bo krążą opinie, że xxlki miały grzane stołki i zastanawiam się czy wsadzić to do działu z mitami czy faktycznie tak było.[/quote]
nie wszystkie miały, to nie reguła, ostatnio mialem polo ze zwykla szara flanelową tapicerką, nie dzieloną i bez zaglowkow kanapa, fotele przednie bez kołyski - ale grzane były :)
Awatar użytkownika
sebatec
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: sebatec »

Niestety, grzanych foteli nie ma. Tak, trzeba dbać i będę dbał bo autko kupiłem naprawdę w idealnym stanie bez żadnych usterek. Jedyne co wymieniłem oprócz rozrządu filtrów i oleju to kopułkę i palec rozdzielacza zapłonu bo były wypalone. Generalnie autko marzenie, pali tyle ile dane fabryczne podają (minus spalanie po mieście - prawie 9/100), idzie jak burza po wciśnięciu gazu :bb: ehhh..... pomimo 60KM, klima to latem zbawienie, no i 4 furtki które powodują że nie musisz się wyginać żeby posadzić dziecko na fotelik z tyłu. Taaa a kolorek naprawdę ładny, ale niestety gdy się zakurzy i siądzie rosa a potem wyschnie to wygląda na brudniejszy niż moje 2f. Ze zmian tak po cichu planuję na razie założyć żonce centralkę na pilota ze scyzorykiem żeby lakieru wkoło klamki nie rysowała breloczkiem od kluczyka ;) a jak się 2f skończy to dostanie jego aluski na lato :crazy:
Das Auto.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”