[quote="limpek"]Mam dojście do telefonu bez limitu więc postaram się coś wywalczyć dla klubu ale z własnego doświadczenia wiem że zawsze TVN turbo się na nas wypinało. Dzwonie do niech za każdym razem od 2go zlotu i nic. Zawsze nie maja kogo wysłać.[/quote]
To może spróbujcie napisać do Operacji Tunnig z TVN.Może Tede się przełamie?
boczek
Kozienice 2010 ]II miejsce[/color] - rzut felgą 12,7 m
Ślesin 2012 : III miejsce - Najniższe polo zlotu kategoria 86c/86c2f,
Ślesin 2012 : Najstarsze polo zlotu
boczekking
to nie temat do tego typu wypowiedzi.
Żeby nie było OT to tak informacyjnie:
dziś pismo trafiło na ręce osoby z działu promocji w urzędzie miasta więc maziunia81 na dniach spodziewaj się kontaktu z jego strony. Jutro może uda mi się dowiedzieć coś więcej. W Elektrowni została już wydana pozytywna opinia i pismo idzie na zarząd więc pewnie też jeszcze w tym tygodniu będzie wiadomo co i jak.
A jutro mam rozmowę z kolejną firmą, która chce zostać naszym partnerem:)
[quote="d4ri0"]dziś pismo trafiło na ręce osoby z działu promocji w urzędzie miasta więc maziunia81 na dniach spodziewaj się kontaktu z jego strony. Jutro może uda mi się dowiedzieć coś więcej. W Elektrowni została już wydana pozytywna opinia i pismo idzie na zarząd więc pewnie też jeszcze w tym tygodniu będzie wiadomo co i jak.A jutro mam rozmowę z kolejną firmą, która chce zostać naszym partnerem:)[/quote]
Fajna sprawa jak by pokazała to telewizja TVN Turbo to byłaby reklama dla forum ale myślę ze i tak już dużo jest dzięki maziunia81 ze mamy taką reklame forum Bravo MAZIUNIA Ja niestety nie moge być z wami ale prosze o info jeżeli będzie w TVN Turbo nagram sobie to
[quote="maziunia81"]Otrzymaliśmy oficjalne potwierdzenie o patronacie honorowym burmistrza/ miasta [/quote]
tylko pamiętaj maziunia81, żeby zmienić na plakacie napis odnośnie urzędu:)