Pytania dotyczące Zlotu...

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

Tak
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

[quote=""d4ri0""]lolejko
myślałem, żeby przejazd zakończyć na parkingu pod basenem bo tam chyba się zmieścimy, ale to do dogadania z maziunia81 :)[/quote]
Pod basenem jeśli będą auta ludzi z basenu, to mało miejsca będzie. Chyba, że mało polówek będzie :)
Proponuje wam parking na przeciwko Biedronki.(Po drugiej stronie ulicy).
Obrazek
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

temat do dogadania z dyr. basenu.a jesli nie da rady to uderzymy na parking elektrownii lub parking na energetyku. Pod biedronka zawsze jest duzo samochodow.a Polowek bedzie na pewno
minimum 50.
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
Awatar użytkownika
lolejko
Newbie
Newbie

Post autor: lolejko »

[quote=""d4ri0""]temat do dogadania z dyr. basenu.a jesli nie da rady to uderzymy na parking elektrownii lub parking na energetyku. Pod biedronka zawsze jest duzo samochodow.a Polowek bedzie na pewno
minimum 50.[/quote]
Pod elektrownią jest lux parking, ale tam to nie wiadomo z kim gadać. A ochrona się czepia zaraz jak ktoś spali kapcia :) Chyba, że wiesz z kim gadać.
Pod biedronką się tarasuje słupkami wjazd z rana i parking cały wasz. Kiedyś tam zrobiliśmy zlot BMW było ponad 50 aut i się zmieściło bez problemu. nawet połowy parkingu nie zajeliśmy
:)
Zdjęcie z parkingu pod biedronką. Za aparatem jeszcze spory rząd beemek.
Obrazek
Zdjęcie z portu
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

wiem z kim gadać wiem. a poza tym to co ta ochrona może. oni są od pilnowania na terenie elektrowni a jak się nic złego nie robi na parkingu to nie mają prawa się czepiać. Pożyjemy zobaczymy... na razie muszę dostarczyć pismo do urzędu.
I takie małe OT do Wojciecha - jak przyjedziesz na dwa aua to zaliczysz dwa zloty:)
[size=12px]http]

f
fifek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: fifek »

Witam Panowie i Panie, mogę coś poradzić?
Mieszkam w Pionkach czyli jakieś 20 km od Kozienic, z miłą chęcią odwiedzę was moją Polówką.
Odnośnie miejsca ustawienia się to proponuję za basenem, jak kolega napisał naprzeciwko Biedronki, koło sklepu Tesco (a właściwie naprzeciwko)
Podejrzewam ze około 50-60 aut wejdzie spokojnie. Do zobaczenia na zlocie.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""fifek""]Witam Panowie i Panie, mogę coś poradzić?
Mieszkam w Pionkach czyli jakieś 20 km od Kozienic, z miłą chęcią odwiedzę was moją Polówką.
Odnośnie miejsca ustawienia się to proponuję za basenem, jak kolega napisał naprzeciwko Biedronki, koło sklepu Tesco (a właściwie naprzeciwko)
Podejrzewam ze około 50-60 aut wejdzie spokojnie. Do zobaczenia na zlocie.[/quote]

Zapraszamy serdecznie. Ale poczytaj o tym gdzie jest zlot i jak zorganizowany to będziesz wiedział gdzie nas znaleźć. Natomiast kilka ostatnich postów w tym temacie dotyczy spotkania z grupą fanów BMW.
Zapraszamy do lektury. Linki masz u góry.
f
fifek
Raczkujący
Raczkujący

Czytałem czytałem, Kozienice znam dosyć dobrze wiec wiem gdzie Was szukać :grin:
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

fifek
poza tym teren jest zbadany i już naprawdę nie potrzebujemy przewodników, którzy będą nas oprowadzać po mieście bo Kozienice wcale nie są takie duże.
[size=12px]http]

f
fifek
Raczkujący
Raczkujący

d4ri0 Mi się wydaje czy jesteś nieuprzejmy? Takimi tekstami nie zachęcasz ludzi do przybycia na zlot. To po pierwsze. Wiesz ja zaproponowałem po prostu pomoc, a Ty od razu do mnie z aluzją że to że tamto. Oj nie ładnie. Wierz mi że nie miałem złych intencji.
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""d4ri0""]poza tym teren jest zbadany i już naprawdę nie potrzebujemy przewodników, którzy będą nas oprowadzać po mieście bo Kozienice wcale nie są takie duże.[/quote]
ale przecież kolega nic takiego nie napisał. Mówił jedynie o spotkaniu itp. A że mamy już ustalone co i jak i gdzie to inna sprawa. Tutaj muszę się zgodzić z fifkiem.
Dareczku wyluzuj :) To temat do zadawanie pytań - a kto pyta nie błądzi.

Poza tym nie każdy zna kozienice tak jak Ty :P
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

[quote=""czaja454""] To temat do zadawanie pytań - a kto pyta nie błądzi.[/quote]

a ja zawsze myślałem, że kto pyta ten c%$j :grin: :piwo: :crazy: :bb: :rotfl:
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

fifek
nie jestem nieuprzejmy, ale wydaję mi się, że nie przeczytałeś dokładnie całego tematu. z lolejko poruszaliśmy ten wątek na poprzedniej stronie. Wiem, że nie miałeś łych intencji, ale zdublowałeś jego propozycję.
[size=12px]http]

Awatar użytkownika
pawelek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: pawelek »

[quote=""czaja454""]Natomiast kilka ostatnich postów w tym temacie dotyczy spotkania z grupą fanów BMW.[/quote]
A dlaczego mamy spotykać się z jakimiś z BMW? Co im do naszego zlotu? Paranoja!!!
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

W sumie też mi to trochę nie w smak, no ale mamy demokrację, więc trzeba się dostosować do większości.
A może by tak wogóle zrobić ankietę kto jest za, a kto przeciw? Tak byłoby chyba najuczciwiej względem tych, którzy przyjadą na zlot.
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”