A jeśli chodzi o wyskalowanie to na pewno pasuje?? Słyszałem że lepiej zakładac zegary z obrotkiem od GT. W sensie że na G40 jest 220 a w zwykłej wersji czy GT jest 200.
Kolego majkelrsl. Wyciagasz zwykly liczniki zakladasz z obrotkiem odpalasz i sie cieszysz. Nie trzeba podlaczac zadnych dodatkowych przewodow wszystko jest juz w wiazce
robiłem to w swoim autku, i okazało się nie takie to proste, po wsadzeniu licznika z obrotkiem, i przekręceniu klucza, robił zwarcie i paliło dróżki na liczniku. okazało się że umnie do oryginału szło 15 kabli(jak się nie mylę),a z obrotkiem na 14 kabli, przeciąłem ten 15 przewód i wszystko śmiga bez zażutów, pisałem otym na forum (patrz archiwum) wżuciłem też tam zdjęcia.
Oryginalnie jak wiadomo zegarki podwietlone są na zielono. Pytanie brzmi, da się jakoś wywalić te zielone 'kopułki' aby żaróweczki świeciły naturalnym światłem? Chodzi mi o podświetlenie białym światłem.
witam!!
swoja droga , jak masz zegary z zegarkiem cyfrowym , i chcesz miec blekitne podswietlenie to wywal zarowke i kup diode UV ( do licznika ) i ciesz sie ladnym zegarkiem
pozdrawiam!!
ja mam pytanie odnosnie zdejmowania zegarow nieiwiem jak wypiac kostke za bardzo nie moge wyciagnac zegarow zeby tam zajrzec i nie na macanego jak to sie robi
kostkę odpina się jak każdą inną, wcisnąć na zamek i ciągnąć, trudny dostęp tam jest, też męczyłem się jak zmieniałem licznik, trudno będziesz miał jak masz dużą dłoń, ale jak pisałem, żadnej wielkiej filozofii nie ma w odpinaniu