[polo 6N] by dzienciol

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

j/w , dla mnie Twoje polo jest mega, zrobione ze smakiem, wszystko ze sobą współgra poza tym pisałem Ci na gadu cos na ten temat :D Tylko nie waż się sprzedawać !!! :D
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

dzienciol nie łam się, jak sam widzisz my wszyscy jesteśmy zdziwieni więc problem napewno nie leży w Twoim aucie, tylko prędzej w organizacji ;)

VAGevent odpadło to może vwmania? Ze wsparciem ludzi z forum, miałbyś spore szanse.
Awatar użytkownika
ThundeR
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: ThundeR »

jak Ty się nie dostałeś to ja nie mam po co wysyłać swojego zgłoszenia na zlot
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Dziwne bez kitu,,czemu sie nie dostałeś,tyle zrobiłes w autku zmian na duzy plus :oki:
pozdr
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""_edi""]VAGevent odpadło to może vwmania? Ze wsparciem ludzi z forum, miałbyś spore szanse.[/quote]
Dokładnie. Już 1 auto z PKP mamy w finale, czas na kolejne :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

byłem w ubiegłym roku w żerkowie i na pocieszenie powiem wam że przed bramą wjazdową stało mnóstwo, naprawdę dobrze odpicowanych vag'ów które nie miały szans na to by wjechać na teren zlotu. mam jednak nadzieję, że nie zrazisz się i będziesz na imprezie - choćby jako widz.

[quote=""http://www.wolfsgruppe.com/""]Każde auto, które przekracza bramy zlotu jest przez nas zaakceptowane i nie ma innej możlwości wjechania na teren imprezy. Jedynie samochody które dostały zaproszenie lub zostały zgłoszone i zaakceptowane mają możliwość uczestniczenia w Evencie. Realizowane od dwóch lat hasło – liczy się jakość, a nie ilość – zyskało wielu zwolenników, a wynik tego działania czyli impreza gdzie każdy czuje się bezpieczny o swoje auto i może spokojnie uczestniczyć w imprezie to miła odmiana na polskiej scenie.[/quote]
btw. jeśli chodzi o organizację, to zlot na najwyższym poziomie (ścisła polska czołówka, profesjonalna scena, konkursy, sponsorzy, catering etc.), natomiast aut z tablicami PJA/PSL, było faktycznie dość sporo :niewiem:
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

[quote=""bleah1986""]j/w , dla mnie Twoje polo jest mega, zrobione ze smakiem, wszystko ze sobą współgra poza tym pisałem Ci na gadu cos na ten temat :D Tylko nie waż się sprzedawać !!! :D[/quote]

heh dzięki ;-)

[quote=""_edi""]dzienciol nie łam się, jak sam widzisz my wszyscy jesteśmy zdziwieni więc problem napewno nie leży w Twoim aucie, tylko prędzej w organizacji ;)

VAGevent odpadło to może vwmania? Ze wsparciem ludzi z forum, miałbyś spore szanse.[/quote]

najwidoczniej nie jest po prostu tak dobre i nie ma co się łamać , a apropo VwManii , to niestety ale chyba w tym roku nie dam rady podskoczyć ;-)

[quote=""ThundeR""]jak Ty się nie dostałeś to ja nie mam po co wysyłać swojego zgłoszenia na zlot[/quote]

a tam , warto próbować , zawsze !

[quote=""krzyDOLAR""]byłem w ubiegłym roku w żerkowie i na pocieszenie powiem wam że przed bramą wjazdową stało mnóstwo, naprawdę dobrze odpicowanych vag'ów które nie miały szans na to by wjechać na teren zlotu. mam jednak nadzieję, że nie zrazisz się i będziesz na imprezie - choćby jako widz.

[quote=""http://www.wolfsgruppe.com/""]Każde auto, które przekracza bramy zlotu jest przez nas zaakceptowane i nie ma innej możlwości wjechania na teren imprezy. Jedynie samochody które dostały zaproszenie lub zostały zgłoszone i zaakceptowane mają możliwość uczestniczenia w Evencie. Realizowane od dwóch lat hasło – liczy się jakość, a nie ilość – zyskało wielu zwolenników, a wynik tego działania czyli impreza gdzie każdy czuje się bezpieczny o swoje auto i może spokojnie uczestniczyć w imprezie to miła odmiana na polskiej scenie.[/quote]
btw. jeśli chodzi o organizację, to zlot na najwyższym poziomie (ścisła polska czołówka, profesjonalna scena, konkursy, sponsorzy, catering etc.), natomiast aut z tablicami PJA/PSL, było faktycznie dość sporo :niewiem:[/quote]

nie chodzi i zrażenie się , ale nie pojadę tam jako widz :P

ale koniec już o tym zlocie , auto wygląda jak wyglądało , poza przyspawaną wkońcu końcówka Tdi , muszę podskoczyć na zbieżność i zmolestować wkońcu fotografa na foty ale w świetle dziennym a nie parkingowym ;-)

pozdro !
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

Wrzuc jakies naturalne foty, a nie wszystkie obrobione w Photoshopie ;)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""dzienciol""]poza przyspawaną wkońcu końcówka Tdi [/quote]

murass Cię zainspirował? :D Najlepsza opcja na końcówkę jeśli ma być widoczna.
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

WaCki
one nie są obrabiane w fotoszopie ;)

_edi
coś w tym jest ;-)
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Meguiar's czeka na lepszą pogodę , a tymczasem :

tym razem nie jakiś pro aparat , nie jakiś pro fotograf , brudne auto , brzydka pogoda , zwykłe fotki ;-)

Klapa :)

Obrazek

:)

Obrazek

Fifka na swoim miejscu ;)

Obrazek

Cały parch :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

a co byś powiedział na klamki bez zamków w kolorze auta?
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""dzienciol""]Fifka na swoim miejscu ;)[/quote]
Pojedyńcza czy ja źle widzę? :niewiem: :angry2:
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

krzyDOLAR
jakoś tak mi też odpowiada , nic na siłę ;)

_edi
dobrze widzisz , tak miało być i jestem naprawdę zadowolony ;P
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

dzienciol

Na tych foto wyglada lepiej niz na profi fotach :thumbsup:

Jesli moge wrocic do Tematu Eventa glowa do gory, bo jest to aktualnie jedno z najlepszych Polo w PL moim skromnym zdaniem :piwo:
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”