[quote=""bleah1986""]j/w , dla mnie Twoje polo jest mega, zrobione ze smakiem, wszystko ze sobą współgra poza tym pisałem Ci na gadu cos na ten temat

Tylko nie waż się sprzedawać !!!

[/quote]
heh dzięki ;-)
[quote=""_edi""]
dzienciol nie łam się, jak sam widzisz my wszyscy jesteśmy zdziwieni więc problem napewno nie leży w Twoim aucie, tylko prędzej w organizacji
VAGevent odpadło to może vwmania? Ze wsparciem ludzi z forum, miałbyś spore szanse.[/quote]
najwidoczniej nie jest po prostu tak dobre i nie ma co się łamać , a apropo VwManii , to niestety ale chyba w tym roku nie dam rady podskoczyć ;-)
[quote=""ThundeR""]jak Ty się nie dostałeś to ja nie mam po co wysyłać swojego zgłoszenia na zlot[/quote]
a tam , warto próbować , zawsze !
[quote=""krzyDOLAR""]byłem w ubiegłym roku w żerkowie i na pocieszenie powiem wam że przed bramą wjazdową stało mnóstwo, naprawdę dobrze odpicowanych vag'ów które nie miały szans na to by wjechać na teren zlotu. mam jednak nadzieję, że nie zrazisz się i będziesz na imprezie - choćby jako widz.
[quote=""
http://www.wolfsgruppe.com/""]Każde auto, które przekracza bramy zlotu jest przez nas zaakceptowane i nie ma innej możlwości wjechania na teren imprezy. Jedynie samochody które dostały zaproszenie lub zostały zgłoszone i zaakceptowane mają możliwość uczestniczenia w Evencie. Realizowane od dwóch lat hasło – liczy się jakość, a nie ilość – zyskało wielu zwolenników, a wynik tego działania czyli impreza gdzie każdy czuje się bezpieczny o swoje auto i może spokojnie uczestniczyć w imprezie to miła odmiana na polskiej scenie.[/quote]
btw. jeśli chodzi o organizację, to zlot na najwyższym poziomie (ścisła polska czołówka, profesjonalna scena, konkursy, sponsorzy, catering etc.), natomiast aut z tablicami PJA/PSL, było faktycznie dość sporo :niewiem:[/quote]
nie chodzi i zrażenie się , ale nie pojadę tam jako widz
ale koniec już o tym zlocie , auto wygląda jak wyglądało , poza przyspawaną wkońcu końcówka Tdi , muszę podskoczyć na zbieżność i zmolestować wkońcu fotografa na foty ale w świetle dziennym a nie parkingowym ;-)
pozdro !