Witam i pozdrawiam.Mam prosbe do kolegow o pomoc w pozyskaniu szczegolow obslugi programu vag alpha 0.81 lub
vag 208.1.Do tej pory obslugiwalem fiaty tez moje i w tym jestem w miare biegly (program scan master oraz pcm scan).
Teraz chce ugryzc moja polowke i w miare proste testy ida ok np. kody bledow ale nie moge bo nie wiem i nie chce sie
pomylic wchodzic w rozne opcje np sprawdzenie poczatku wtrysku gdyz moje polo to sdi,jak rowniez podejrzewam ze jest
mozliwosc np. kasowania inspekcji bez potrzeby kombinacji przyciskami na zegarach. Troche nie moge sie znalezc w
tym i gdyby byla mozliwosc prosze o wskazanie linku lub wyslanie na priv czegokolwiek mogacego pomoc mi dla wlasnych
potrzeb.Nie moge polapac sie w blokach wartosci mierzonych itp.Interfejs to standartowy vag na usb.
Dziekuje i wszelkie rady przyjme rowniez te krytyczne.
Witam! Tak jak Yaro, zaczynam przygodę z VAG, narazie zakupiony kabel oraz programy, takie jak VW Tool, Vag com oraz polski VAG 4,9. Bardzo bym chciał się zgłebić tą cenną wiedzę i zwracam się z ogromną prośbą do czaja454 o taką paczuszkę, z góry dziękuję bardzo bardzo!!! mój mail: bialas313@gmail.com
Sliczne dzieki ! Jesli moge sie odwdzieczyc sluze pomoca we fiacie hihi coz jezdze na nauce jazdy juz tymi pojazdami 18 lat i musze radzic sobie sam.Pozdrawiam material w pelni zaspokaja moje potrzeby.