tak jak w temacie.
ma ktoś jakieś miejsce gdzie przeprowadzał kabel do przedziału silnikowego aby np wpiąć się bezpośrednio w akumulator?
Aha i jeszcze jedno : potrzebuję rozpiskę bezpieczników np scan z instrukcji PL str 103 i 104
w 6N jest przejście za bezpiecznikami które prowadzi wprost do komory silnika. Kabelek wychodzi pod zbiornikiem wyrównawczym. Sprawdź u siebie, może jest tak samo mimo, że masz 9N3:-)
no i przeciągnąłem -łatwo nie było.
Odkręcić filtr powietrza łącznie z puszką i rurą doprowadzającą, potem odczepić ECU na kablach odejdzie jakieś 30cm.
Pod nim jest rurka do spryskiwacza tył wychodzi u góry koło pedału sprzęgła.
najlepiej zacząć od wepchania ogolonego druta 1,5mm2 od kabiny potem przykleić do niego kabel jaki chcemy przeciągnąć ja wpychałem 2 x 2,5mm2 linka taki jak do głośników tylko że czrno- czerwony. I ciągnąć z powrotem. Przeszedł ale z biedą.
Ja kable przeciągałem w miejscu gdzie do kokpitu przechodzi kabel od anteny. Jest dosć duży otwór i nie ma zbytniego problemu z przeciągnieciem.
Jeszcze jest jedna ewentualność która wykorzystałem w Passacie. Kable przeciągnałem przez otwór który przeprowadza do komory silnika linkę od otwierania maski.
Otwór antenowy i do linki znajduje sie po stronie kierowcy.