Kubrick piszesz posty w temacie po to zeby dogryzc? zeby sie przywalic do czegos?
niewiem o co kaman z toba. nagle niewiadomo o co ci chodzi, obraziles sie czy cos?
pisalem, probowalem wyjasnic sprawe, zero odzewu. naprawde niekumam cie...
zalozyles fele "brudno-pomaranczowe" i wcale nie oczojebne, na ktorych jest pelno zaciekow i niedomalowan (i wiesz o tym ze ja najlepiej wiem jak byly robione twoje fele) i jakos sie nie czepiam ciebie, dokleiles "swinke subaru" mielismy polew na zakonczeniu sezonu z tego i temat zamilkl nic ci w temacie nie pisze odnosnie twoich patentow, a ty juz ktorys dzien drazysz temat naklejki... ocb???? (z tego co slyszalem dzienciol tez ma wlepe porsche

poszukaj moze znajdziesz drugie polo)
niewiem jesli ci chodzi sprawe z twoimi lusterkami ze szkodnikiem, mowilem ci ze ja sie mieszam miedzy wasze sprawy, niewiem juz o co mozesz byc na mnie zly...
nie kumam tego. od poczatku kminilismy auta i kombinowalismy co i jak. na spoty latalismy we dwoch. po lodziach i chrzanowach, po nocach jezdzilismy w niedziele i szukalismy wulkanizatora do twojego kola a od syt ze szkodnikiem non stop po mnie jedziesz... napisales juz ok 5 postow na temat naklejki w poprzednim temacie poprosilem o koniec OT a ty dalej teraz w tym jeszcze musisz pospamowac... wiem ze chcesz dostac range malego spamera (jak to kiedys powiedziales) ale to nie znaczy ze musisz bez sensu klepac gdzie popadnie...
sorka do reszty ze napisane na ogolnym ale jakos wene zalapalem....
P.s.
bebny beda zmieniane wiec nie maluje, tarcze z przodu ida nowe nawiercane i nacinane Mikoda wiec tez nie kombinuje narazie z malowaniem...