Montaż lusterka elektrycznego

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

j
jarpen
Newbie
Newbie

Montaż lusterka elektrycznego

Post autor: jarpen »

W moim polo ostatnio zniszczeniu uległy lewe przednie drzwi i zarazem lusterko. W tej chwili posiadam lusterka mechaniczne, ale szukając nowych na allegro zobaczyłem że elektryczne kosztują mniej więcej tyle co mechaniczne. Długo się nie namyślając doszedłem do wniosku że jeśli by nie było problemu z wpięciem się w instalację to bym zafundował sobie elektryki :D
Szukałem na forum podobnego tematu, ale odnalazłem tylko taki w którym był opisany montaż sterowania elektrycznego w konsoli środkowej pod regulacją nawiewu, a z tego co orientuję z instrukcji obsługi to w moim polo dżojstik montuje się w miejscu wajchy od ręcznego sterowania. I tu pytanie, czy nie byłoby dużym problemem zamontowanie jednego elektrycznego?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Jeżeli już masz montowac to komplet elektrycznych.
Wracając do tematu to zależy czy masz instalacje pod elektryczne lusterka. Ale zrobic na pewno się da. Ale niech wypowiedzą się znawcy tematu.
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

obojętnie gdzie był montowany sterownik czy w konsoli czy w boczkach montaż to prymityw. w sumie 7 przewodów, schemat i montaż chyba był w poradniku na forum.
Awatar użytkownika
foxmen1
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: foxmen1 »

jak masz puszczone wiązki to spoko podpinasz i masz ale jeśli miałeś manulate to na 99% wiązki nie będzie co za tym idzie musisz ją sobie zrobić sam. Potrzebujesz 2 lustra, sterowanie ewentualnie kostki. Opis jak zrobić i gdzie podpiąc znajdziesz w moich postach
Było... viewtopic.php?f=56&t=11878
Jest Golf IV 1.9TDI 115kucy
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

zakładałem u siebie i bankowo nie ma instalacji do elektrycznych jeśli nie miałeś oryginalnie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”