Konkurs na logo zlotu

Wszelkie informacje dotyczące tegorocznego Zlotu Miłośników marki VW Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

w
witek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: witek »

[quote="bleah1986"]Ralph i balcarek też zwrócili Ci uwagę że marudzisz a Ty musiałeś odpowiedzieć akurat Grzechowi[/quote]
bo wyrazili to w inny sposób
My white lincoln (zapraszam do komentowania): viewtopic.php?f=40&t=775&start=0

update: post tutułowy
Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

[quote="witek"]bo wyrazili to w inny sposób[/quote]

:rotfl:
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: bleah »

[quote="witek"][quote="balcarek_xxl"]Wysłanie pracy jest jednoznaczne ze zrzeczeniem się praw autorskich na rzecz Polo Klub Polska[/quote]
prawa autorskie osobiste -mówiące o nadzorowaniu wykorzystania, decydowaniu o ujawnieniu autorstwa są prawami niezbywalnymi -tych praw nie można się zrzec. Można się zrzec praw majątkowych... Radzę doczytać ustawę o prawach autorskich.

zatem ten zapis nic nie zmienia...[/quote]

I znowu marudzisz, z osobą która wygra konkurs spiszemy odpowiednią umowę tak żeby wszystko było ok, happy now ? :amen:
Awatar użytkownika
Artpolo
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Artpolo »

Muszę chyba definitywnie rozwiązać Wasz problem - zrobię to logo i wygram :rotfl:
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee :)
Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

[quote="Artpolo"]Muszę chyba definitywnie rozwiązać Wasz problem[/quote]

My nie mamy problemu, to witek ma ;P
Awatar użytkownika
Grzechu
Fotomaniak
Kontakt:

Post autor: Grzechu »

do tego stopnia, że przed oczami przelatują mu już setki $ :rotfl:
Obrazek

Ślesin 09 ]I Miejsce[/color]-Naj bodykit 6n2 -> Ibiza look
III Miejsce-Rzut felgą (10 kija długości)[/colo
Awatar użytkownika
rangerek
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: rangerek »

witek wiesz co - [ocenzurwano] jak Ci tu tak źle
mam Cie po prostu dość - Twojego buractwa, cwaniakowania itd

stary powiem Ci coś - mało kto Cię tu lubi i mało kogo obchodzisz tyle - i żeby nie było że OT z mojej strony

to oficjalne upomnienie dla Ciebie za dyskusje o dupie marynie i czepialstwo - a jak dalej będziesz marudził to po prostu nie przyjmiemy twoje pracy do konkursu - mamy takie prawo bo to my go organizujemy!
Bronisławów 2006 | Turawa 2006 | Pławniowice 2006 | Muszynka 2006/2007 | Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | Więcbork 2008
Obrazek
prywatne www | firma
b
balcarek_xxl
Konkretnie zainteresowany
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

witek tyle gadania a projektu logo nie zrobiłeś :banghead:

dotarły do mnie 4 prace ..
od jutra zaczynamy głosowanie na logo zlotu :)
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
L
Lukas&Elvi
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: Lukas&Elvi »

[quote="balcarek_xxl"]dotarły do mnie 4 prace ..[/quote]
coś cieniusko jak na jubileuszowy zlot :rant: :swoon:

Od razu dodam ze u nas talentu brak :jester:
Obrazek
>>Ślesin 2007<< >>Więcbork 2008<<

W klubie od 01.02.2007
w
witek
Mały interesant
Mały interesant

[quote="balcarek_xxl"]witek tyle gadania a projektu logo nie zrobiłeś[/quote]
tak, bo po prostu wyłożyłem skoro nawet nie potraficie zainteresować forumowiczów proponując interesujące nagrody za wygranie konkursu -piwo to sobie mogę kupić w monopolu 50m od domu

a to nie moja sprawa, że będziecie reklamować zlot (i to jeszcze jubileuszowy) kiepską ilustracją którą nazwiecie logiem zlotu

jak to wczoraj zauważyliśmy z kolegą .... (nie podam nicku, ale były moderator) to forum zeszło na psy, to już nie ten klub, nie ta atmosfera i nie ta organizacja. wiele się zmieniło od czasów, gdy pieczę nad wszystkim trzymał Wojtek czy Jujor....
kiedyś to moderatorom zależało na klubie i nawet jeśli jakiejś osobób nie lubili to wyciągali wnioski z ich postów, a teraz to wam się poprzewracało w d... od tej władzy, potraficie tylko drwić, wstawiać ostrzeżenia i kasować posty.
proszę wstawcie mi kolejne ostrzeżenie, za wyrażenie mojej opini i usuńcie tą wiadomość, będzie to świadczyć tylko o tym, że mam rację

[quote="Lukas&Elvi"]Od razu dodam ze u nas talentu brak[/quote]
i to jest chyba najlepsze podsumowanie tej całej parodii z logiem.
parodii, bo wiedząc to powinno wam zależeć na zainteresowaniu użytkowników konkursem, a nie pisanie do nich pw o treści: "jak nie chcesz to nie rób proste". szczególnie, jeśli dana osoba wygrała konkurs na poprzednie logo zlotu...

Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

[quote="witek"]proponując interesujące nagrody za wygranie konkursu -piwo to sobie mogę kupić w monopolu 50m od domu[/quote]

Ufundujesz nagrody ?
[quote="witek"]że będziecie reklamować zlot (i to jeszcze jubileuszowy) kiepską ilustracją którą nazwiecie logiem zlotu[/quote]
Czemu zakładasz od razu ze to kiepska ilustracja ? aaa bo Ty byś zrobił najlepszą, najładniejszą... nie ma takiej osoby która zrobi logo lepsze od Ciebie....

[quote="witek"]nawet jeśli jakiejś osobób nie lubili to wyciągali wnioski z ich postów, a teraz to wam się poprzewracało w d... od tej władzy, potraficie tylko drwić, wstawiać ostrzeżenia i kasować posty.[/quote]

Jakie wnioski z postów mamy wyciągać bo nie za bardzo rozumiem ? Jeśli ktoś zachowuje się niestosownie to nikt nie będzie na to patrzył i na to pozwalał.

[quote="witek"]bo wiedząc to powinno wam zależeć na zainteresowaniu użytkowników konkursem, a nie pisanie do nich pw o treści: "jak nie chcesz to nie rób proste". szczególnie, jeśli dana osoba wygrała konkurs na poprzednie logo zlotu...
[/quote]

Nie rozumiem czemu piszesz tutaj w liczbie mnogiej, sugerując na końcu że to Ty dostałeś takie pw.We wcześniejszych postach zniechęciłeś ludzi do siebie, więc nie powinieneś mieć pretensji że nikt nie chciał Twojego logo i nikt nie prosił Cię żebyś je zrobił.
w
witek
Mały interesant
Mały interesant

[quote="bleah1986"]Ufundujesz nagrody ?[/quote]
jakoś Jujor potrafił... dodatkowy wydruk koszulki, bądź nawet dłupi breloczek np nie jest problemem

[quote="bleah1986"]Czemu zakładasz od razu ze to kiepska ilustracja ?[/quote]
bo nad ilustracją też trzeba posiedzieć i mieć na nią pomysł, a nie strasować zdjęcia czy wykorzystać gotowe vectorowe rysunki

[quote="bleah1986"]Jakie wnioski z postów mamy wyciągać bo nie za bardzo rozumiem ? Jeśli ktoś zachowuje się niestosownie to nikt nie będzie na to patrzył i na to pozwalał.[/quote]
choćby takie aby zajrzeć do prawa autorskiego bądź zorientować się jak to powinno wyglądać, a nie cisnąć tylko i twierdzić ze ktoś marudzi... wystarczyło wysłać pw, ale po co macie to robić? przecież to za dużo roboty. ostrzeżenie łatwiej wstawić

[quote="bleah1986"]We wcześniejszych postach zniechęciłeś ludzi do siebie, więc nie powinieneś mieć pretensji że nikt nie chciał Twojego logo[/quote]
no i właśnie o to mi chodziło, nie mówie, że ktoś miał je chcieć i prosić o nie, alenie powinien też zniechęcać. kiedyś moderatorom zależało przede wszystkim na klubie, a teraz osoboste podejście i pokazanie komuś, że ma się go gdzieś jest wazniejsze od forum.

Awatar użytkownika
bleah
Stały bywalec
Stały bywalec

[quote="witek"]choćby takie aby zajrzeć do prawa autorskiego bądź zorientować się jak to powinno wyglądać, a nie cisnąć tylko i twierdzić ze ktoś marudzi... wystarczyło wysłać pw, ale po co macie to robić? przecież to za dużo roboty. ostrzeżenie łatwiej wstawić[/quote]

Zajrzałem do ustawy o ochronie praw autorskich , chłopaki mówili ze marudzisz a Ty i tak dalej swoje. Ostrzeżenie dostałeś za obrażanie innych a nie za marudzenie.

[quote="witek"]no i właśnie o to mi chodziło, nie mówie, że ktoś miał je chcieć i prosić o nie, alenie powinien też zniechęcać. kiedyś moderatorom zależało przede wszystkim na klubie, a teraz osoboste podejście i pokazanie komuś, że ma się go gdzieś jest wazniejsze od forum.
[/quote]

Wiesz co ? najłatwiej jest oceniać innych a trudno siebie. Tutaj nikt nie był do Ciebie negatywnie nastawiony do momentu aż nie zacząłeś wygłaszać swoich racji. To Ty swoją postawą "zapracowałeś" sobie na to jak ludzie Cię postrzegają i czy Cię lubią czy nie. Nie szukaj winnych w moderatorach czy administratorach bo to nie jest nasza wina. Ja już wszystko powiedziałem w tym temacie.
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

Witek, weź do serca sobie jedną złotą japońską zasadę, a pewnie zacznie Ci się lepiej układać z ludźmi:

"Jeśli jedna osoba coś Ci mówi, możesz to zignorować, natomiast jeśli druga i trzecia osoba powie Ci to samo to powinieneś wziąć to pod uwagę, gdyż musi być coś na rzeczy"

Ot moje 3 jurocenty. Ja swoje zdanie mam, ale prędzej usłyszysz je ode mnie bezpośrednio na kremie, aniżeli mam tutaj doprowadzać Cię do rozstroju żołądka i palpitacji serca.
b
balcarek_xxl
Kontakt:

Post autor: balcarek_xxl »

[quote="witek"]"jak nie chcesz to nie rób proste"[/quote]

jesteś strasznie upierdliwy :)

[quote="witek"]jeśli dana osoba wygrała konkurs na poprzednie logo zlotu...[/quote]

według mnie tamto logo było daremne ale o gustach podobno się nie dyskutuje :)

[quote="witek"]no i właśnie o to mi chodziło, nie mówie, że ktoś miał je chcieć i prosić o nie, alenie powinien też zniechęcać. kiedyś moderatorom zależało przede wszystkim na klubie, a teraz osoboste podejście i pokazanie komuś, że ma się go gdzieś jest wazniejsze od forum.[/quote]

może załóż nowy temat i zacznij każdemu wytykać błędy ..

bo od kiedy zrobiłeś ze swojego polo parodie to każdy się z Ciebie śmieje ... a Ty teraz się bawisz w wielkiego Pana który zna się na wszystkich przepisach itd itd . a prawda jest taka że się wcale nie znasz ...
Więcbork 2008 / Poraj 2008 / Ślesin 2009 / Pławiniowice 2009 / Istebna 2009/2010 / Kozienice 2010 / Pławniowice 2010 / Istebna 2010/2011 / Ślesin 2011 / Nysa 2011 / Ślesin 2012 / Ślesin 2017 

Kozienice 2010 -  2 auto zlotu

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „V Jubileuszowy Ogólnopolski Zlot VW Polo Klub Polska”