No jeżeli chodzi o wygląd to są ładne Tylko znów pytanie o otwór centrujący. Jak za mały - wiadomo, rzeźba. A jak za duży - pierścienie centrujące. A jeżeli chodzi o opony - postaraj się kupić 195/45 jeżeli już, bo 195/50 może obcierać.
gosciu handluje felgami, ma ich sporo wystawionych i nie uwieze ze nie zna otworow centrujacych (dosc wazny parametr). Napisz mu ze jestes zainteresowany i niech idzie do garazyu i sprawdzi (za ta cene, jak chce sprzedac, to laski nie robi). Co to za problem zmierzyc srednice otworu. Tak pozatym to bardzo fajne felgi
Heh, jakoś nie chce mi się wierzyć że koleś, który handluje felgami nie posiada suwmiarki... Ja co prawda też nie, ale i bez tego wiem że będę musiał kupić pierścienie centrujące
eee poszukaj czegoś ładniejszego niż z tej aukcji, strasznie baloniasto wyglądają te opony i felga też na malutka wygląda :blush2:
Twardym trzeba być nie miękkim, ja ostatnio też w dupowozie zaliczyłem dziurę na 205/45/16, felgę podprostowałem i jeżdżę dalej, ani mi w głowie zmiana kółek na mniejsze lub bardziej komfortowe ;-)