Ciężko to widzę najczęstszą usterką związana z wycieraczkami są manetki , ale bywa że silniczek padł.
Wg mnie sprawdź manetki styki przetrzyj papierem 1000 ściernym , albo nasmaruj czymś co przewodzi i czyści.
najlepiej by sprawdzić czy działa silniczek to wyciągnij zbiorniczek wyciągnij silniczek i sprawdź przykładając raz plusa do styka jednego później zamień i będziesz miał jasno.
mam to samo ze przud mi nie działa :/ silniczek sprawny bo sprawdzałem prąd nie dochodzi ewidentnie do silniczka :/ manetki podmieniłem ale tez nie działało :/ aha i dodam ja mam 2 zbiorniczki do spryskiwacza
Tata (elektryk) pomógł mi uruchomić wycieraczki co sie okazało straciła sie masa niewiadomo czemu mase podpiolem nowym kablem, więc w 100% nie wiem czemu stracił kabel mase :/ przy swapie będę sie tym zajmoweaqł jeszcze
Mam ten sam problem co Kobi, czyli nie działa mi spryskiwacz tylnej szyby a wycieraczka jest sprawna. Z przodu wszystko działa normalnie, (Raczej mam tylko jeden zbiornik z płynem do spryskiwaczy - drugiego nie widzę ). Proszę o pomoc