Co prawda nie pomogę zbytnio ale najbardziej bezsensowne jest umieszczenie gaśnicy w classicu. Mianowicie pod matą bagażnikową w takim styropianku. Jak jedziesz wyładowany to dostanie się do gaśnicy jest surrealistycznym dokonaniem.
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
hehe u mnie tez lata pod tylnimi siedzeniami z tego co wiem to powinna byc po stronie pasazera pod nogami ale ja nie mam uchwytu na gasnice no i tak sobie lata ;/
Zawsze szukam dziury w całym więc proszę się nie denerwować !!!
Temat już był kiedyś, i wyszło na to że oryginalnie była mocowana taśmami do dolnej ścianki klapy bagażnika (tej części która się nie podnosi), zobacz czy tam nie masz taśm - 2 gumowe
Kijus uprzedziles mnie. U mnie zawsze latala i mnie to wkur.... yyy bardzo denerwowalo, bo lubie miec porzadek. Mam uchwyt na gasnice, ale nie mialem gdzie go zamocowac, myslalem, ze moze po lewej stronie w bagazniku gdzie jest taka wneka, ale ostatnio zauwazylem wlasnie te 2 gumowe uchwyty po prawej stronie na tej dolnej scianie (nad tym wycieciem w wykladzinie podlogowej, ktore sluzy do jej podniesienia aby dostac sie do zapasowki i narzedzi) i jest gitara
no właśnie tam pasuje najlepiej, mam taki pasek przy gaśnicy leżał ale szukałem tam jakieś montowania i za chu... nie umiem znaleść:/ a pasek taki :
jeżeli ktoś wie jak oryginalnie było to piszcie;)
[quote=""damianese""]widać na zdjęciu zwykła sześciokątna, ale ja nadal pytam jak mam zamontować i gdzie ORYGINALNIE była gaśnica i czy ten pasek to jest ori do gasnicy:D[/quote]
gaśnica oryginalnie jest obok apteczki we wnęce w lewym nadkolu. Przynajmniej u mnie tam była jak odebrałem polo z salonu