[quote="turzol"]Stabilizator jest wspawany na całej długości belki na jej wewnętrznej stronie.[/quote]
A teraz moje pytanie zasadnicze, bo na wiosne juz jestem zdecydowany na montaz belki z tarczami. Czy gdybym kupil belke bez staba, jest mozliwosc dolozenia go pozniej, czy musze szukac z GTI?
[quote="Kubrick"][quote="turzol"]Stabilizator jest wspawany na całej długości belki na jej wewnętrznej stronie.[/quote]
A teraz moje pytanie zasadnicze, bo na wiosne juz jestem zdecydowany na montaz belki z tarczami. Czy gdybym kupil belke bez staba, jest mozliwosc dolozenia go pozniej, czy musze szukac z GTI?[/quote]
stabilizatora tylnej belki nie da sie kupic osobno, jest wspawany na stałe
[quote="tom82"]szukajcie może od ibizki gti[/quote]
Ale Ibizy 6K, prawda? Tam wszystko jest to samo, co w 6N, tylko blachy na zewnatrz ma inne. Ja wlasnie mysle nad podobnym mykiem. Tylko czy Ibiza GTI miala w tylnej belce staba?
[quote="tom82"]tom82 napisał(a):
szukajcie może od ibizki gti
Ale Ibizy 6K, prawda? Tam wszystko jest to samo, co w 6N, tylko blachy na zewnatrz ma inne. Ja wlasnie mysle nad podobnym mykiem. Tylko czy Ibiza GTI miala w tylnej belce staba?[/quote]
Jak Was czytam to już sam głupieję bo 6K to nie 6N ? TAK?
Czyli ja szukam belki od 6K?
Jeżeli z góry zakładasz, że czemuś nie podołasz - nie uda Ci się to nigdy..... Bruce Lee
[quote="Artpolo"]Jak Was czytam to już sam głupieję bo 6K to nie 6N ? TAK?[/quote]
Ibiza 6K to odpowiednik Polo 6N. Podejrzewam, ze Classic moze miec ta sama belke, ale wolalbym nie pisac czegos, czego nie wiem na 100%.
[quote="tom82"]ta którą kupił jakubu91 ma stabilizator[/quote]
A duzo kosztowala? Bo tylne heble by pasowalo wreszcie zmienic u mnie, przednimi tez bym sie zajal, a nie ukrywam, ze koszt jest dla mnie w tej chwili istotny ;]